smuki -> RE: Februarke 2010 - 2. del (6.1.2010 8:41:44)
|
No, zdaj sem se že pomirila in se odločila, da res počivam čim več (če to pomaga, bom ležala cele dneve... no, to boljš da ne rečem, ker itak ne zdržim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Najbolj me je iz tira vrglo to, ko je bil toliko časa tiho, nič rekel... men se je kr mešalo... on pa nič. Tud ko sem odhajala ni nič komentiral, tako da sem jst drezala v njega. Sem se pa tudi potem s sestro pogovarjala - ona je malega rodila pri 7ih mesecih z kilažo 2 kg in da ji je rekla G, da če bi šlo do konca, bi mali imel krepko čez 4 kg. Tako, da jst bom čist zadovoljna, če bo naša biba imela okoli 3 kg (+/-). Danes pa sem si vzela čas in mal kombirniram cotke....da vidim, kaj še nucam. Sem postala kr zasvojena s tem in samo razmišljam kaj še vse rabim... V glavnem se mi je tega kr nabralo, tako da bo počas treba nehat. Me pa zanima nekaj... mislim, pa da je tudi o tem že tekla beseda. Jst sem kupila voziček brez torbe (za na voziček). Pa glede na to, da sem vzela Mutsya, na katerega se ful dolgo čaka (jst sem ga hvala bogu dobila takoj, ker je bil ravno v akciji) zato verjetno ne bom jemala njihove original torbe. Mal sem že gledala (mimogrede - fuuuul so drage), pa me zanima, kakšne imate kaj ve? Katera je najbolj praktična? Ima katera to od DM?
|
|
|
|