dskubin -> RE: Februarke 2010 - 2. del (4.1.2010 14:58:22)
|
Punsha - super, da je Enej tak korenjak. Uživajte! dskubin...a sem prav prebrala, da ti jemlješ tablete na prazen želodec??? zakaj pa to??user posted image ..men je strogo povedala na polni ali z hrano, ker 1x nisem in sem skor umrla od slabosti.... Ja, ker meni so pa prav izrecno naročili na prazen želodec, pa s kakim C vitaminom. Pol pa popijem deci pomarančnega soka zraven, pa če pol to dodaš uni kislini z želodca, k jo imam že itak sredi grla pa še zgago za povrh, niti ni čudno, da mi je vsako jutro grozno slabo. Ampak bruhala sem pa danes prvič. Najboljš, da tudi jaz pokličem, če lahko prej kaj pojem, ker če mora bit vsak dan tako, kot danes, se jim takoj odpovem. No, sej jutri bom itak izpustila, ker moram navsezgodaj tešča v laboratorij - spet na test za sladkorno, ampak samo 2 urni. Če ne bo OK, pol pa spet tadolgega. Jada82 - se mi zdi, kot, da si še včeraj jamrala, da ne boš mogla dočakat selitve. Pa se je ta mesec tako hitro obrnil in sta že (no skor) na svojem. Super! Pa baby bo tut počakal še teh par dni, da bo vse nared za njegov prihod, ziher! bambi14 - srečno danes, bomo stiskali pesti!
|
|
|
|