bambi14 -> RE: Februarke 2010 - 2. del (30.12.2009 21:49:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, jst imam pa eno vprašanje... če je res ali ne bodo vedele predvsem nosečke, ki so že mamice. Danes s sestro gledava po stvareh kaj že vse imam in kaj še potrebujem, pa mi reče, da si naj v lekarni kupim tudi kamilice. Ona je morala (pred 12imi leti) pripraviti kamiličev čaj, katerega je patronažna uporabila pri prvem kopanju. Nikjer pa tega še nisem zasledila, da bi se v začetku umivalo oz. kopalo bebico s kamiličnim čajem. Je to res? ....to je odvisno od patronažne in njenega mnenja o kamilicah,.....delujejo protivnetno,...je pa tudi res, da lahko izsušijo kožo. Meni je rekla naj pripravim, pa sem pozabla in sem vedno umivala z vodo in pri prvem kopanju še s trdim milom(trdo milo zaradi dodatkov, ki jih vsebujejo tekoča). Drugače pa čimmanj kompliciranja,..oz. boš sproti vidla, če je tvoj bebek bolj občutljiv. Jaz sem postopoma vse sprobala, različne plenice, različne vlaž. robčke, kremice,praške, meščalce.....pa sem imela srečo in mala ni na nič občutljiva.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|