babajči -> RE: Februarke 2010 - 2. del (28.12.2009 11:06:30)
|
Ja, punsha, čestitke! Kar ne morem verjet, da se je začelo! Pri nas vse po starem... rebra bolijo ko hudič, mali je živahen, Ema me vsak dan sprašuje, kdaj bo bratec prišel... Zjasnila se je tudi, da ne bo Maks (ker imajo v vrtcu enega Maksa in ji nagaja), da pa bo Tjaš (imajo tudi v vrtcu enega Tjaša, ki pa je fajn). No, Tjaš je bil v ožjem izboru, če bi Ema bila fant... In tako se naša 2.5 letna pupa odloča, kako bo ime bratecu... čeprav jaz sem danes sanjala, da bo punčka... na uz smo sicer videli lulčka, ampak pravijo, da se lahko zmotijo, tako, da jaz nisem 100 procentna... podobno je bilo pri Emi... na UZ se je nekaj svetlikalo med nogicami, ampak pol sem se pa eno jutro zbudila prepričana, da je punčka in res je bila... Pa za seznam: naslednji pregled 7.1., imam pa tudi UZ takrat... aja,prazniki...sem presrečna, da jih je pol za nami... še novo leto, pol pa si oddahnem... sicer božič pri nas ni praznik, ampak vseeno smo morali k tašči na večerjo (tudi moji starši), pol smo morali imeti kosilo pri nas na 25., včeraj smo morali na božičkov vlak... božič je izgovor, da se nekaj dogaja... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zdajle grem pa prat za dojenčka... pozdravček vsem
|
|
|
|