mavo -> RE: Februarke 2010 - 2. del (3.12.2009 21:14:59)
|
oh, mene že prav pizd[sm=smiley35.gif] tole pogovarjanje o gripi. Ratam kar slabe volje, ko me kdo vpraša, ali smo se cepli. Sploh potem, ko povem, me pa še bolj pizd[sm=smiley35.gif], ko mi vsak pamet soli. Nočem več slišat nič o tej temi. Sem od same jeze kar lačna postala. Je prišlo obdobje, ko čutim nevzdržno potrebo po sladkarijah, pa ravno naslednjo sredo imam spet pregled za cuker. Pa mi do zdaj ni nekako narobe hodilo, da jem bolj zdravo, ampak dons se mi pa že celi dan meša. Ja, jaz bom tudi morala očitno kupit zelen kompletek za iz porodnišnice. Pa tako bi rada izvedla, ali bo punčka ali fantek. ZZZS mi tudi še ni nič odgovoril glede moje pritožbe na bolniško, meni bo pa kmalu zmanjkalo manevrskega prostora z urami, dopustom, ... Ma, saj so nori. Pa sklepa stanovanjske komisije tudi še nismo dobili, dnevi se pa kar obračajo. Mucica2, sem bila danes v Mercatorju, pa sem gledala okoli za kakšno nosečnico, če bi bila mogoče ti[sm=smiley36.gif]. Se mi je ful kave luštalo (v bistvu vroče čokolade[sm=smiley9.gif]), pa mi je blo nerodno, da bi se kar sama vsedla v lokal in si naročila. Pa res, no držte še malo noge skupaj, da ne bo še kakšne slabe novice. Zdaj je vendar veseli december. A boste popile kakšno kuhano vino, a se striktno držite stran od alkohola zdaj? Meni se pa lušta enega sladkega kuhanega vinčka na kakšnem štantu[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|