zirafa76
|
dobro jutro..... Uf..prvo, ko sem vstala danes, sem brebrala, da je tukaj umrla nosečka za novo gripo, otročka, punčko so ji porodili v 32 tednu brez problemov, je zdrava..no, mamica je umrla zaradi gripe oz.pljučnice, ki jo je gripa povzročila..to je že druga mamica... saj ne vem več, kaj narediti..upam, da bo šlo mimo nas...nočem biti panik, ampak takele novice me takoj spravijo iz tira.... Drugače pa imamo tako turoben dan, da hvalabogu sem včeraj vse nakupila in skuhala, ker se mi nič ne da... Ponoči sem imela enako akcijo kot Kora zadnjič, mislim pa, da je bila kriva hrana, ker je tudi Izabela imela drisko in bila nemirna celo noč...danes je bolje, jem previdno..me pa spet ušesi bolijo nekaj...ahhh..saj sam jamram..... Ker imam skuhano, se danes samo valjam sem in tja, skupaj z Izabelo... brcko2....nočem ti oporekati, ker si pač delala v otr.trgovini, ampak jaz imam sterilizator od Aventa, plastičnega do mikrovalovne, pa nisem v vseh teh dveh letih, kar ga uporabljam, imela vodnega kamna, pa verjemi, da imamo hudo trdo vodo....vsakih ga pač obrišem, ko končam s suho krpo....tako da ....je res, da so določeni stvari metanje v zrak, še posebej kakšne neumne igrače, meni osebno bolj, kot pa tehnične stvari, vendar je smiselno kupovati po porodu, ko veš kaj in kako....meni služi varuška še vedno, sterilizator, da o prenosni postelji ne govorim..tudi črpalko za mleko sem full uporabljala...skratka, vsaka po svoje...se pa da kombinirati.... ..pa ne vzeti to kot slabo.... nič, grem poležavati......