|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
1.12.2009 10:20:20   
Aja1
Dilema - iti na silvestrovanje ali ne.... Imamo organizirano s službo (bo cca 50 ljudi). Predvsem me je strah nove gripe. Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.12.2009 10:21:04   
zirafa76
dobro jutro.....

Uf..prvo, ko sem vstala danes, sem brebrala, da je tukaj umrla nosečka za novo gripo, otročka, punčko so ji porodili v 32 tednu brez problemov, je zdrava..no, mamica je umrla zaradi gripe oz.pljučnice, ki jo je gripa povzročila..to je že druga mamica...user posted image

saj ne vem več, kaj narediti..upam, da bo šlo mimo nas...nočem biti panik, ampak takele novice me takoj spravijo iz tira....

Drugače pa imamo tako turoben dan, da hvalabogu sem včeraj vse nakupila in skuhala, ker se mi nič ne da...

Ponoči sem imela enako akcijo kot Kora zadnjič, mislim pa, da je bila kriva hrana, ker je tudi Izabela imela drisko in bila nemirna celo noč...danes je bolje, jem previdno..me pa spet ušesi bolijo nekaj...ahhh..saj sam jamram.....user posted image

Ker imam skuhano, se danes samo valjam sem in tja, skupaj z Izabelo...user posted image

brcko2....nočem ti oporekati, ker si pač delala v otr.trgovini, ampak jaz imam sterilizator od Aventa, plastičnega do mikrovalovne, pa nisem v vseh teh dveh letih, kar ga uporabljam, imela vodnega kamna, pa verjemi, da imamo hudo trdo vodo....vsakih ga pač obrišem, ko končam s suho krpo....tako da ....je res, da so določeni stvari metanje v zrak, še posebej kakšne neumne igrače, meni osebno bolj, kot pa tehnične stvari, vendar je smiselno kupovati po porodu, ko veš kaj in kako....meni služi varuška še vedno, sterilizator, da o prenosni postelji ne govorim..tudi črpalko za mleko sem full uporabljala...skratka, vsaka po svoje...se pa da kombinirati....user posted image ..pa ne vzeti to kot slabo....user posted image user posted image

nič, grem poležavati......user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.12.2009 10:23:20   
valentinčica30
Ja dobro jutro!

Jaz sem total povožena, sem v sanjah tok delala da sem se zbudila mrtvo utrujenauser posted image user posted image user posted image .
Kar se opreme tiče, mi imamo samo posteljico in prenosno posteljico (to že od prej), lupinico smo pa dobili za darilo. Raznih prenosnih varuš in podobnega ne bova kupovala, ker sva tut pri prejšnjih dveh preživela brez njih. Oblekice tut že mamo, sicer nimam pojma, če bo zadostovalo, vendar ne razen tetra planic in pampersk ne mislim kupovati ničesar več. Za starost do 3 mesecev imam približno 100 kosov oblačil+nogavičke, copatke, kapice, slinčke...
Voziček in ostalo pride na vrsto po novem letu, mogoče bo pa dedek mraz kej prineseluser posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.12.2009 10:25:40   
zirafa76
Aja1..jaz sem razmišljala o Miklavžu za male, ki ga imajo ta vikend v vseh večji nakupovalnih centrih..pa sem se odločila, da ne grem z Izabelo....ker vem, da ljudje v takih situacijah ženejo tudi svoje bolne otroke samo, da vidi miklavža..in dobi čokoladico....

Novo leto..enako..eni hodijo celo bolani okrog, samo da ne zamudijo...to pa je najhuje za nas, še zdrave....

tako da, ...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.12.2009 10:36:30   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro...

mi pa imamo ful težav z imeni.... nimamo jih... ne za punčko, ne za fanta... niti ožjega izbora ne... user posted image

A ti predlagam naš lanjski izbor? user posted image

Lan in Teja

hvala user posted image samo mi nekak ne grejo v uho.... rabila bi neko konkurenco imenu Izak user posted image

Kaj pa Aron in Rebeka? To mi nekak paše k Izaku.

ja, je všečno, ampak R-ji mi ne dišijo.... kompliciram, ne?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.12.2009 10:36:45   
Kati81
Mi bomo na Miklavža šli sam tlele na vasi, ne pa v nakupovalne centre.

Sem bla včer čist slučajno v Big bangu, k je moj zbiral kitaro (tud pol nabavu za 720E), ok naj mu bo pač njegov Miklavž in pol sva skočila še v City Park sam v H&M po eno srajco za nečaka in čist nič druzga in itak kaj vidiš, full folka, ne za parkirat, not pa od čist malih dojenčkov pa do otrok, jaz sploh pomislim ne da bi kam s Kajo v kak center šla k itak ona vse prijema, še mojmu sem mogla skoz roke razkužvat, k more vse ograje prijemat.
Res ne vem kaj je folku da more male otroke po centrih vozit. V tem času.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.12.2009 10:38:22   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

drugače pa sem včeraj pisala o brcikah naših user posted image  da mi ne brca preveč pa sem šla vseeno dons v P. in so me babice priključle na CTG pa sm slišala srčekuser posted image user posted image user posted image  pa še zravn kr enih par konkretnih brc... so ble pa zelo prijazne, mi je rekla da ne rabim prej klicat ampak samo pridem, če bom še kdaj u dvomih...HB je vse ok... res sm se kr ustrašla, ste me pa potolažle tud ve včeri...hvala..

Super Slomak, samo da vse štima z bejbiko!

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.12.2009 10:42:22   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dilema - iti na silvestrovanje ali ne.... Imamo organizirano s službo (bo cca 50 ljudi). Predvsem me je strah nove gripe. Kaj bi ve naredile?

Mi imamo tudi vsako leto službeno čago, vendar sem se odločila, da se je letos ne bom udeležila.Poleg tega sem bila včeraj v službi ker sem nesla bolniški list, pa so štirje zboleli za to gripo, tako, da se raje ne bom izpostavljala...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 508
1.12.2009 10:50:47   
Kati81
Evo neuradne info iz KCja, kjer je baje kar kriza s to novo gripo, sam baje nočejo dat v javnost da ne bi bilo preplaha. Info od zdravnice iz KCja.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 509
1.12.2009 10:58:54   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Mi bomo na Miklavža šli sam tlele na vasi, ne pa v nakupovalne centre.

Sem bla včer čist slučajno v Big bangu, k je moj zbiral kitaro (tud pol nabavu za 720E), ok naj mu bo pač njegov Miklavž in pol sva skočila še v City Park sam v H&M po eno srajco za nečaka in čist nič druzga in itak kaj vidiš, full folka, ne za parkirat, not pa od čist malih dojenčkov pa do otrok, jaz sploh pomislim ne da bi kam s Kajo v kak center šla k itak ona vse prijema, še mojmu sem mogla skoz roke razkužvat, k more vse ograje prijemat.
Res ne vem kaj je folku da more male otroke po centrih vozit. V tem času.

no, midva sva tud zadnjič s ta malo bila v europarku... res pa je, da smo bli že ob 8h zjutraj tam ,ko še ni bilo gužve... kam pa jo naj dam tačas, ko moramo po rednih nakupih? samo zaradi gripe, ki razsaja, pa ne bom v neki mali trgovini kupovala, ki je 2x dražja, ...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 1.12.2009 10:59:20 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 510
1.12.2009 11:06:40   
mavo
Slomak, sem se spomnila, kaj so nam govorili, ko smo proti koncu na CTG-je hodile, če ni bilo čutiti brc oz. premikanja (takrat ne morejo več tako intenzivno brcat, ker ni placa). So rekle sestre, da se je treba malo dol vležat, ali pa nekaj pojest - takrat sigurno začnejo rogovilit.

Drugače se pa strinjam glede folka in gripe. Eni so res omejeni. Naš mali ima jutri posvetovalnico v ZD in bom vprašala, kaj menijo glede cepljenja otrok - glede na to, da bomo februarja zibali in da je magnet za obolenja. Drugače pa sem vsak dan bolj prepričana v to, da sem se prav odločila, da sva se oba z možem cepila. Pa ne me narobe razumet, ker s tem ne mislim nič slabega tistim, ki ste proti. Predvsem upam še vedno na to, da nas bo vse ta zadeva z gripo obšla in da bomo rodile zdrave otroke takrat, ko bo čas za to.
Kako dolgocajtno vreme, prav depresivno je.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 511
1.12.2009 11:10:16   
Kati81
MATEJKA nisem mislila nobenga s tem napast, jaz sem bila včeraj popoldan ob 17h, ko je res veliko ljudi. Midva malo pustiva pri babi. Al pa mojga pošljem po nakupih.

Drugače sem pa tud jaz s Kajo hodila v centre pozimi ko je imela pol leta in naprej pa vedno v dopoldanskem času ko ni bilo gužve, zelo malo kdaj pa popoldan ko je bla že gneča. Nikoli pa nisem pustila da bi se je kdo dotikal ala babice ko imajo : o kako luškan dojenček....

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 512
1.12.2009 11:16:47   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

MATEJKA nisem mislila nobenga s tem napast, jaz sem bila včeraj popoldan ob 17h, ko je res veliko ljudi. Midva malo pustiva pri babi. Al pa mojga pošljem po nakupih.

Drugače sem pa tud jaz s Kajo hodila v centre pozimi ko je imela pol leta in naprej pa vedno v dopoldanskem času ko ni bilo gužve, zelo malo kdaj pa popoldan ko je bla že gneča. Nikoli pa nisem pustila da bi se je kdo dotikal ala babice ko imajo : o kako luškan dojenček....

brez skrbi, se nisem počutla napadeno... jaz tak ne pustim, da se je dotika nekdo, ki ga ne poznam. ker jo posedem v vozek, ročaj tega (tam pač ko seže z rokami) malo pobrišem z dezinf. robčki, isto nardim z njenimi rokami in gremo... v trgovino treba, mojega ne morem po vseh mogočih opravkih samega pošiljat, ker ima trenutno tak polno dela s pripravo novega stanovanja, tako gremo pa v trgovino le skupaj. pri babi pa je tud ne morem kar tak pustit, ima svoje opravke, jo že tak al tak koristimo, ko je ta mala bolana in ne more v vrtec. je pa verjetnost, da bo dejansko kaj fasal, verjetno večja v vrtcu... čeprav upam, da ne bo tako...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 513
1.12.2009 11:40:00   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

drugače pa sem včeraj pisala o brcikah naših user posted image  da mi ne brca preveč pa sem šla vseeno dons v P. in so me babice priključle na CTG pa sm slišala srčekuser posted image user posted image user posted image  pa še zravn kr enih par konkretnih brc... so ble pa zelo prijazne, mi je rekla da ne rabim prej klicat ampak samo pridem, če bom še kdaj u dvomih...HB je vse ok... res sm se kr ustrašla, ste me pa potolažle tud ve včeri...hvala..

user posted image user posted image user posted image user posted image sm tudi jaz vesela, da je vse tako kot mora bit

pa lepo je tudi slišat, da so bile tam v P tako prijazne, k včasih so nekje tako tečni že zastonj prideš (čeprav ti tega ne veš)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.12.2009 11:40:28   
kora33
oj...
gripa...za koroško pravijo, da naj bi bilo do božiča kao najhuje mimo....
pa samo v tolažbo...smrtna žrtev, ki kao naj ne bi imela kake bolezni...kronične...je bila v svojem kraju poznana kot franček pijanček...totalno zapit tip...to sem dobila v info iz več virov...sicer, ga pa sama nisem poznala...42 letni moški, ki je umrl v soboto v sg...sem ga poznala...zelo bolan že vsaj ene 5 let...če bi ga videle, bi se čudile, da je sploh živel....
se tolažim s tem, da umirajo res zelo bolani ljudje....
ne spomnim pa se, katera je zadnjič napisala, da naj bi šlo pri nosečki, ki jo zdravijo v KC za pljučnico brez nove gripe...itak lahko...
jaz bom jutri vprašala G in internistko, kaj menita o cepljenju....potem pa poročam...
nakupovalni centri...jaz še v naš mini mercator grem s strahom, ker je v našem kraju ful primerov te gripe...pa razkužujemo se...pa masko jutri za v bolnico...
eni pa jemljejo ful zlahka...ja...pa ne vem kaj je prav...moja skrb al njihova brezbrižnost...je danes rekla ena moja prijateljica, ki tudi ima jutri pregled, da že ne bo šla z masko tja, ker jo je sram...mene ni in mi je to preventiva..upam da bo palila...
lp in več optimizma.....
čaw čaw

sreča je

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 515
1.12.2009 12:16:17   
slomak
hvala punce še enkrat...
a veste kaj pa mene najbolj moti, ta človeška brezbrižnost, sem bla zadnjič v šparu v cityparku pa čakam v vrsti pred blagajno in so za mano stali 3 ljudje, ki so bili skupaj...ne en za drugim, no in sta se ta stara dva kr zaletavala vame, kot da se bomo kej hitrej premaknil proti blagajni in toleriram en cajt pol jima pa rečem če se lahko nehata zaletavat vame ker ne bosta nikamor prej pršla. In ona men reče joj a smo vas znerviral neki na ta način,...user posted image , sm rekla ja ste me ja...haloooo... no dons pa spet u lekarni, kako lahko stojijo v vrsti ljudje čist en zraven druzga, ne štekam. Pol si pa zamisl da ti še kdo kašlja v vrat....grrrrrruser posted image

no mal sm pojamrala ampak kar je res je res, ljudje so preveč brezbiržni se mi zdi...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:46:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
1.12.2009 12:46:37   
MATEJKA_
jaz rečem tak - nobena skrajnost ni ok - brezbrižnost tak al tak ne, pretirano zavijanje v vato pa tu ne... traba pač najt neko srednjo "normalno" pot...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
1.12.2009 12:48:21   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: elaaa
Zimska,
jutri boste na MŠ dobili urnik vseh predavanj. Jaz sem hodila novembra in sem dva predavanja spustila. Bi mi prosim napisala, kdaj v decembru je predavanje fizioterapija in kdaj anatomija in zobozdravnik.

V naprej se ti lepo zahvaljujem.

Napišem, ko kaj izvem...user posted image

FIZIOTERAPIJA:
dopoldan: torek, 15.12. ob 9.00
popoldan: ponedeljek, 7.12. ob 15.00

ZOBOZDRAVNIK IN ANATOMIJA
dopoldan: ponedeljek, 7.12. ob 9.00
popoldan: torek, 8.12. ob 15.00 ob 16.00 in ob 18.15

Preveri še na tel.: 01 522 60 48

vi pa imate to neko specialno MŠ... mi smo imeli samo predavanja kak porod zgleda in malo o težvah v nosečnosti in po porodu, pa malo o pravilnem dihanju ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 519
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:50:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:53:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:58:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 13:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 13:10:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
1.12.2009 13:15:38   
slomak

vi pa imate to neko specialno MŠ... mi smo imeli samo predavanja kak porod zgleda in malo o težvah v nosečnosti in po porodu, pa malo o pravilnem dihanju ipd.

Ja, ta predavanja v stari porodnišnici so kar obsežna (mislim da je 12 tem, v 5. terminih - izbiraš uro). Če poslušaš prvič, je zelo zanimivo. Jaz sem vse dala skoz že prvič, sedaj bom šla pa poslušat samo predavanja o negi dojenčka, da malo obnovim znanje. 
Priključite se lahko tudi, če niste pacientke v Leonišču, imajo ogromno predavalnico.

Imam glih čas user posted image , pa vam bom natipkala seznam tem, pol pa če katero zanima lahko še dodam termine.

zimska ja daj gor še termine, mene zanimajo..za vsak slučaj..

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......