Nattasha -> RE: Februarke 2010 - 2. del (4.2.2010 8:33:35)
|
Jutro! Mavo: Glede na to, da sem jaz pred 10 dnevi menjala naslov, ti lahko povem tole. Naslov lahko menjaš na katerikoli upravni enoti, ker je vse povezano z računalnikom. S sabo morašimet kupoprodajno pogodbo za stanovanje, al pa pooblastilo od najemodajalca, da se lahko na tem naslovu prijaviš. V 30 dneh moraš uničit osebno in si seveda v tem času menjat osebno. Menjat moraš še vozniško (če si menjala občino, ker na vozniški ni naslova je ni treba menjat, če naprimer ostaneš v lj) in pa prometno dovoljenje (tam pa je naslov), za potni list pa samo prineseš tja, oni pošljejo in samo dopišejo novi naslov (če ga prej nikoli nisi menjala in v potnem listu še nimaš spremenjenega naslova). Sama menjava naslova je brezplačna, pa tudi vpis novega naslova v potni list je brezplačen, menjava dokumentov pa stane. Ne sprašuje me koliko, ker si jih nisem mogla dat delat, ker sem imela eno slikico, " ki je bla poškodovana" in je ni hotlo skenirat. Tak da slikice morajo bit čist gladke. To me še čaka, pa mi ni, da bi se šla zdaj slikat, ko sem ko bunkica;))) Bambi: Veliko sreče, pa upam, da res ne bo trajalo 20 ur, tako kot prvič!!
|
|
|
|