mavo -> RE: Februarke 2010 - 2. del (2.2.2010 8:32:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96 IZVIRNO SPOROČILO: Lily86 Danes sva še zadnjič barvala stene, v četrtek pa pridejo zmontirat kuhinjo!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Komaj čakam... O, super!!! Men so jo pa danes šele zrisali! Se mi tud fajn zdi! Jaz pa upam, da jo pridejo montirat 21., tako kot je dogovorjeno. Pa da grem šele po tem rodit! Dobro jutro še od mene. Čestitam novim februarčkom! Jaz sem se pa ravno včeraj naročila v Lj porodnišnico za CR. Zdaj pa moram naslednji teden v sredo in četrtek tja na preglede in določitev končnega datuma poroda. Punce, kje parkirate, če imate v ljubljanski P preglede? Najraje bi šla kar s trolo tja, pa niti tega ne znam, sploh ne vem, kje kaj vozi. Nazadnje sem se s trolo v Lj vozila leta 96, ko sem tam študirala[sm=smiley36.gif]. Koliko pa kaj taxi stane v Lj? Sem zadnjič gledala po TV, da imajo ful različne cene in moraš vedeti, katerega poklicat. Spanje v posteljici: naš mali je od prvega dne iz porodnišnice spal v svoji posteljici. Prvih 5 mesecev v spalnici, potem je šel pa v svojo sobo. Sem pa imela srečo, da ga ni blo treba dojit ponoči, ker je od treh tednov naprej spal celo noč. Potem se je pa dopoldne malo več dojil. Me prav zanima, kaj nas zdaj čaka glede spanja[sm=zmeden.gif] Drugače ste pa zadnjič debatirale okrog čajev. Meni so pediatri v prvo rekli, da polno dojen otrok ne rabi nobene dodatne tekočine, da se z mlekom naje in odžeja, zato mu nisem nikoli dajala nič piti, oziroma šele takrat, ko sem mu začela gosto hrano dodajat. Jaz grem pa danes na prvi CTG. Zdaj moram pa kaj pojest, pa malo pospravit, preden grem.
|
|
|
|