Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:31:03
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Čestitke vsem novim mamicam in vsem, ki so prijokali danes na svet! Čestitke kati, žirafi, bipi in bili!!!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:32:37
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96 IZVIRNO SPOROČILO: Lily86 Danes sva še zadnjič barvala stene, v četrtek pa pridejo zmontirat kuhinjo!!! Komaj čakam... O, super!!! Men so jo pa danes šele zrisali! Se mi tud fajn zdi! Jaz pa upam, da jo pridejo montirat 21., tako kot je dogovorjeno. Pa da grem šele po tem rodit! Dobro jutro še od mene. Čestitam novim februarčkom! Jaz sem se pa ravno včeraj naročila v Lj porodnišnico za CR. Zdaj pa moram naslednji teden v sredo in četrtek tja na preglede in določitev končnega datuma poroda. Punce, kje parkirate, če imate v ljubljanski P preglede? Najraje bi šla kar s trolo tja, pa niti tega ne znam, sploh ne vem, kje kaj vozi. Nazadnje sem se s trolo v Lj vozila leta 96, ko sem tam študirala . Koliko pa kaj taxi stane v Lj? Sem zadnjič gledala po TV, da imajo ful različne cene in moraš vedeti, katerega poklicat. Spanje v posteljici: naš mali je od prvega dne iz porodnišnice spal v svoji posteljici. Prvih 5 mesecev v spalnici, potem je šel pa v svojo sobo. Sem pa imela srečo, da ga ni blo treba dojit ponoči, ker je od treh tednov naprej spal celo noč. Potem se je pa dopoldne malo več dojil. Me prav zanima, kaj nas zdaj čaka glede spanja Drugače ste pa zadnjič debatirale okrog čajev. Meni so pediatri v prvo rekli, da polno dojen otrok ne rabi nobene dodatne tekočine, da se z mlekom naje in odžeja, zato mu nisem nikoli dajala nič piti, oziroma šele takrat, ko sem mu začela gosto hrano dodajat. Jaz grem pa danes na prvi CTG. Zdaj moram pa kaj pojest, pa malo pospravit, preden grem.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:33:38
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jutro mucica! Kje pa so ostale? Se že vse drenjajo v porodnišnici? Jest sm kle. Se še ne drenjam v P. Še 1 teden bom zdržala, pol pa upam, da bom tudi jest šla Te teže nism navajena Aja, pa dons sm uradno nastopila porodniško - prvič.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:36:17
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jutro mucica! Kje pa so ostale? Se že vse drenjajo v porodnišnici? upam da še ne če ne bova pa same ostale
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:37:31
|
|
|
|
mucica2
|
vidim da smo še 4, tako da še ni take panike
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:39:51
|
|
|
|
mucica2
|
sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg) jeeeee, ČESTITKE !!!
< Sporočilo je popravil mucica2 -- 2.2.2010 8:45:44 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:40:34
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz se tudi še ne drenjam.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:41:01
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg) Čestitke!
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:41:29
|
|
|
|
Aja1
|
Torej je bilo včeraj 6 fantkov!!!!
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:51:59
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Torej je bilo včeraj 6 fantkov!!!! ja ja fantki so nekam naučakani, upam da pride tudi kaka invazija punčk, da se vzpostavi ravnovesje
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 8:54:00
|
|
|
|
Storžica 81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer user posted image user posted image (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg) Gapi še tukaj čestitke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:01:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg) jeeeee, ČESTITKE !!! Čestitke!!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:05:55
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, in še pravkar sporočilo od zirafe76: Ob 6.pm sem končno privekal na svet. Ime mi je Dominik. Imam 50 cm in 3.3 kg. Tudi mamica je v redu! Žirafa, iskrene čestitke za korenjaka Dominika!!!!! Veliko veliko lepih in nepozabnih trenutkov želim, pa crkljanja, kar ga je možno!!!!
< Sporočilo je popravil Jada82 -- 2.2.2010 9:06:16 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:11:12
|
|
|
|
mucica2
|
Danes sem pa dopolnila 38. tednov
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:17:26
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
ČESTITKE, punce! Zdaj je pa res čas, da nastopijo še februarke ... a bomo kaj rekli ali ne . No, saj jaz bi še počakala kakšen teden - trenutno si nič ne želim v P. Moja mami je v bolnici in moje misli ne bi bile 100% pri porodu in .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:21:18
|
|
|
|
jannusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg) jeeeee, ČESTITKE !!! Čestitke!!!! se kar podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:27:13
|
|
|
|
jannusa
|
Danes imam pregled in sem že zelo nestrpna, kaj bo povedala moja G in končno bom malo spet videla na uz. Komaj čakam, da se tudi jaz rešim te teže- če bom še za pusta noseča, bom letos NASEDLI KIT.... Ta-malima sem že kupila pustne kostume, ker je veliko vprašanje, če bom do takrat še doma. Tako pa ju lahko ati namaskira, da se vsaj do babic gresta malce pokazat (v času pusta so počitnice, tako da šolskega rajanja ne bo). Ali otroke maskirate vsako leto?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:31:00
|
|
|
|
slomak
|
dobro jutro... čestitke gapi tincamalinca...kaj pa je z mami?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 9:36:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:36:35
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak tincamalinca...kaj pa je z mami? Za enkrat je diagnoza levkemija , natančno opredelitev pa še čakamo... v glavnem, nič dobrega. Sem še v takem šoku, da le na pol dojemam stvari...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:39:09
|
|
|
|
vaney
|
jutro. Pri nas -15 brrrrrrrrr.... Pred eno uro mi je valentinčica sporočila, da gre v porodno...zdaj pa diiiiiiiiiiiiiiiiihajmo, mogoče je pa že rodila
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.2.2010 9:40:08
|
|
|
|
ČikaPika
|
Dobro jutro... do sedaj mi ni hotel delat internet... mislim da ma moj prste vmes , ma sem ga le uspela priklopit ... Mislim da meni da preveč visim na netu in padam v tečno, depresivno stanje... Včeraj sem kar mislila da bom znorela - mi je čist počlo: pa ne smeš tega in onega, pa ne moreš tega in onega, pa vse me že boli, pa toliko odrekanj in tamali še kr ne misli pridt ven.... sm čist ponorela, sm bla sitna kot sto ... Gapii: ČESTITKE za mala korenjaka!!! Danes grem na kosilo k mami in pol popoldne greva skupaj v Koper k zobarci, da mi pobere ven šive... Jutri imam CTG in najraj nebi šla - itak da ne bo pokazal nič in pol bom tako jezna GRRRRR ... Zdej me pa čaka 1 urno čiščenje zob - ufff Kaj je že katera aktivirala nov forum za novopečene februarske mamice? Al se to aktivira ob koncu februarja in do takrat čvekamo kar tu ( in novopečene mamice)? Jz to nimam pojma kako gre na teh forumih , to je pač moj prvi forum (ever)...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 9:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 9:42:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 9:44:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?