Nattasha -> RE: Februarke 2010 - 2. del (25.1.2010 18:38:52)
|
Oj! Zvesta sori!!!! Sem te kr preimenovala. No če boš že ob sedmih tam, boš definitivno prehitra, ker ne začenjajo pred pol osmo. Ampak upam pa, da te ne bodo tok matrali da boš 3 ure tam sedela, pa čakala na en CTG. h kateri zdravnici pa hodiš? Daj pošlji mi SMS, če boš še tam, ko mam jaz uro ok? Uh, se je kosilo in "bogata kava" vsedla zdaj sem pa čist nalita in sita. Ampak paššeee.... Valentinčica; držim pesti zate in za tvojega dojenčka. Veliko pikapolonic, pa dobrih misli pošiljam v tvojo smer. Pa tudi kilaža ni tako mala. Lahko, da je posteljica kalcinirala prehitro, pa ni več tolko hranil, ampak to pomeni, da samo teže nima. Ko bo enkrat zunaj in zagrabla za svojo novo najljubšo igračo (mamino bradavičko), bo hitro nabrala na teži, ki ji zdaj manjka;)) Tak da mi smo s tabo!!! Dobrodošle vse nove mamice, ki nosijo februarčke, še dober teden, pa bomo tudi me začele. Ampak kot smo zmenjene vse lepo po vrsti, ne pa da se grebete;)))) Nooo seveda čestitke vsem, ki ste se vseeno prerinle v prvo vrsto;)) Danes sem imela take plane, kaj vse bom naredla, ampak nič od tega:) Veliko ležanja, kosilo, kava, pa tla sem pomila...jeeej...
|
|
|
|