Bauky -> RE: Februarke 2010 - 2. del (13.1.2010 18:29:47)
|
Živjo še od mene. ja res, tok ste se razpisale, da imam kar velik za prebrat. Jaz sem pa danes dobila tudi odločbo od CSD in gooorrrrooo cujc od sodelavke. Sem preskrbljena s cotami do 1 leta brez problema, nekaj pa še za starost 2 leti. In imam zdaj eno vprašanje oz. dilemo. Na CSD sem takrat obkrožila da želim vzet e-zavitek in sem danes dobila tudi geslo, ampak glej ga zlomka, mi je sodelavka tok tamalih cujc naštimala, da sploh ne vem kaj čem si še vzet iz zavitka. Posteljico, posteljnino, jogi, previjalno lupinco... vse to že imam... jutri pride še voziček... potem moram samo še preprati cujce, zlikati in pripraviti torbo za oba in to je to... torej, je ktera že imela primer oz. ali je mogoče da se lahko premisliš, že ko dobiš odločbo , da bi raje kot zavitek vzel denar? Jutri bom tud poklicala na CSD če je možno, ampak vseen je imela katera ta primer . Saj veste denar pa zmeraj prav pride... nisem pa si mislila da bom tok cujc dobila...sem jih skoraj celo popoldne prebirala... iz 3 škatel sem prišla na eno polno škatlo cujc št. 50, 56, 62... za takoj zdaj... dve škatli sta pa malo večjih cujc. Nikakor ne morem se spomnit, zakaj že pomagajo malinovi listi? Lepo se imejte...
|
|
|
|