Anonimen -> Žalostna, da bolj ne bi mogla biti:(((((((((((((((((((( (18.6.2005 20:23:37)
|
Lep pozdrav! Iskrene sožalje ob izgubi psičke Kaje... Jaz imam psičko Avšo že 4 leta in ne predstavljam si, kako bi bilo, če bi jo izgubila, če bi se ji kaj zgodilo, če bi ji kdo kaj naredil... Lastnice živali vemo, kako zelo se navežemo na svoje ljubljenčke... Včasih v šali rečem, da bi prej zamenjala partnerja kot Avšo... Pokopljite jo, kakor si zasluži, in tudi potem ne pozabite nanjo... Rada vas je imela tako, kakor kuža zna imeti rad svojega gospodarja... Zvesto... Brezmejno... Brezpogojno... Ne kupuj pa drugega kužka, dokler ne boste preboleli Kaje... Vem, da zdaj mislite, da je ne boste nikoli... Trajalo bo... Kasneje pa... Vso ljubezen, ki jo premorete, posvetite novemu psičku, ki si jo prav tako zasluži... In vzemite k sebi psička, ki vam bo prirasel k srcu... Ki potrebuje skrbnega gospodarja, toplino in ljubezen... Neverjetno je, koliko takšnih je v zavetišču... Jaz sem svojo Avšo našla tam... Ima veliko psihičnih travm, ki se jih verjetno ne bo znebila do konca svojega življenja, pa čeprav je v našem domu kraljica... Kdo ve, kaj hudega se ji je zgodilo, preden je prišla k nam - ampak moralo je biti res hudo... Vendar mi danes svojo hvaležnost izkazuje na vse možne načine... In ne zamenjam je za nič na svetu... Poskusi... Pa vso srečo... Pa-pa!
|
|
|
|