Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Ema* IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: *Ema* Pozdravljeni Ker prebiram veliko razno raznih forumov, sem kar malo šokirana, ko mamice(največ je teh) pišejo, kako se ob vikendih napijejo in imajo ob ponedeljkih mačka, so nerazpoložene....... Tukaj na RR tega nisem veliko opazila, vendar bi vas vseeno rada vprašala, ali pijete pred otroci? Kako otroci gledajo na to, da je eden od staršev opit? Sama izhajam iz družine kjer je bilo veliko alkohola, zato se mi takšne stvari upirajo, otroci pa smilijo. Upam, da s to temo ne bom povzročila hude krvi. Mene pa takile sestavki zelo jezijo. Če si mela ti okoli sebe ljudi, ki niso poznali zmernosti pri alkoholu, to še ne pomeni, da je alkoholik vsak, ki pije pivo. Alkohola ne skrivam pred otroci, ker prepovedan sadež je najslajši in ti polagam na srce, ne paničari preveč okol alkohola, ker se ti zna zgodit, da ti bo najstniški otrok pil naskrivaj in še raje, kot bi sicer. Na morju se ga itak nalijemo, kar pa seveda ne pomeni, da ležimo po tleh pijani ko krave otroc pa plezajo po nas. Tukaj se ne gre zato, da se kdaj kaj spije, ampak o pijanosti.Da pred otroci opletaš, bruhaš, in se neprimerno obnašaš. zanimivo, da na "drugih" forumih mamice priznavajo, da se pred otroci opletaš, bruhaš, in se neprimerno obnašaš no, še vedno ti z gotovostjo trdim, da tega na RR ne boš doživela, ker smo sami supeRR starši aja, pa prvotno vprašanje je bilo "ali pijete pred otroci" in ne "ali se opijate, opletate, bruhate in se neprimerno obnašate pred otroci" p.s. sorry, imam preveč časa, ker sem na bolniški
|