na vlak z malčkom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


anika87 -> na vlak z malčkom (22.11.2009 20:30:02)

Vedno sem šla rada z vlakom v Ljubljano, pa tudi ceneje mi je blo, sploh pa zdaj, ko nimamo vinjete... zato me zanima, kako se gre lahko z dojenčkom oz. otrokom, ki je še v vozičku na vlak? A se gre lahko? Verjetno bom morala drugo leto spomladi kaj it, računam da bom mela neke preiskave in, ker grem itak rada z vlakom ne bom kupla vinjete za 1x-2x, me zanima če se gre lahko z vozičkom gor in kako imaš potem otroka na vlaku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A v zabremzanem vozičku? Al se ga vzame v naročje? Nejc bo recimo star 9-10 mesecev, ko bi šla midva.




Petka09 -> RE: na vlak z malčkom (22.11.2009 21:15:58)

Moja znanka je bila na vlaku z dojenčkom že večkrat. Mali je zdej star 7 mesecev, hodi pa na vlak z njim že skos. Kolikor mi je govorila, ima malega kar v naročju. Aja, potuje pa na taki relaciji, da so tisti kupeji (uni stari vlaki) in je ponavadi kr sama v kupeju in je tamali ponavadi spal na sedežih.




živa -> RE: na vlak z malčkom (22.11.2009 22:07:24)

Jaz sem voziček zapeljala kar med sedeža in mali je bil nekaj časa noter, če se je naveličal, sem ga vzela pa ven. V skrajnem primeru sem voziček zabremzala pri vratih, ampak če je na vlaku gneča, to ni preveč praktično.

Lp,

živa




Stran: [1]