KIRA
|
naročena na pregled pri G in seveda na UZ, ker bomo mel morfologijo. tako mi je zadnjič rekel. super lepo, jaz se že veselim, vmes sem še celo 1x klicala, da so mi potrdili termin. sestre seveda flegma: ja, vi samo pridite... no pa sem res. mož si posebaj dopust jemlje, ko mam jaz preglede, tokrat tudi, pa še poklicat sem ga hotla, ko bi šla na UZ, tako da bi lahko bil poleg. pol pa pridem v zdr. dom, tam pa na vratih obvestilo, da moj G 17.6 ne dela! ja super!čist sem bla zaprepadena. čist paf. pa grem sestre vprašat, če res ne dela. pa pravijo da ne. jaz pa v luft! ja kaj hudiča se pa grejo. sem jim lepo rekla, da so mi termin potrdili, pa še mož si je dopust vzel, pa ga itak nima dosti. ona pa: ja, če smo pa zvedli komaj v torek! pritisk mi je v momentu narasel, na 300! aaa seveda, od torka pa do petka niso našli 5 minut časa, da bi vse, ki so ble naročene poklicali, da termin odpade ali je prestavljen. sem jim seveda pod nos podmazala: 3 babe v sprejemni, nobene niti s prstom ne migne, lepo počivajo in držijo noge v luft. pacientov seveda zaradi tega, ker je takooo težko počivat niso imele časa poklicat in povedat da pregled odpade. no, pol sem pa poklicala moža, so se mi še vedno roke tresle od jeze. pol je pa še on eksplodiru. če bi vsaj 1 dan prej poklicali, da si človk ne bi dopusta jemal.. uh, cel dan mi je bilo slabo in me je bolela glava. nisem se mogla pomirit. čist resno - jaz bolj poredko preklinjam, včeraj pa sem najbrž spustila s sebe sleherno kletvico, kar jih je. tejle v zdr. domu mi grejo že orenk na živce, sploh ker ne opravljajo svojega dela tako kot treba. bi šla privat, ampak je baje tista G, ki je pri nas v MS privat G, tako smotana kot špirala. ne vem, kam drgam naj grem. a so pri vas tud tako nevestni zdr. delavci, ali je samo pri nas tako???
|