Eca -> RE: vgradnja mikrovalovne pečice (26.11.2009 14:53:46)
|
Hej! Tam kjer sem jaz kupila kuhinjo imajo elemente - več variant za vgradne aparate. Ti pa v te odprtine vstaviš ustrezno napravo. Kar pomeni, da to ni po naročilu ampak standard. Npr. jaz sem izbrala tak visok element, ko ima spodaj dva izvelčna predala, potem odprtino za vgradno pečico in nad njo odprtino za vgradno mikrovalovko. Nad to odprtino pa je še en element z vratci. Te odprtine so "standardne" za vgradne elemente in jaz nisem ničesar rabila vnaprej javiti, ne kupiti od električnih aparatov. Vgradna pečico je šla lepo v odprtino, za mikrovalovko pa je problem, ker je odprina prevelika za mikrovalovko, ki je cenovno meni "dosegljiva". No, pa da bo stvar še bolj zakomplicirana, mora moja mikrovalovka biti alu, ker so tudi ostali aparati v kuhinji alu in bi drugačna močno pokvarila izgled kuhinje... Evo tak je zgledalo in še vedno zgleda pri meni....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Verjamem pa, da obstajajo proizvajalci kuhinj, ki ti po meri naredijo odprtine za vgradne elemente in posledično predvidevam, da to fino zakasirajo? Lp, Eca
|
|
|
|