Roži_ -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del (29.7.2010 22:49:56)
|
Dober večer[sm=smiley1.gif] Kako ste kaj, Mismis, Gigi, Zarja, Mausi, Grethy,Kruce,.....in vse ostale? Sem sigurna da ste vredu, sej vas pridem vsako toliko pogledat, sodeč po slikah vam ni niti malo dosadno[sm=jezicek.gif] Da vas nekaj vprašam, sem dobila včeraj po doooolgih letih točno na 28 dan [sm=hudicek1.gif], res sem vesela, ampak nekaj mi ne štima, po navadi preden dobim [sm=hudicek1.gif] čutim znakce, lažje trganje po maternici, sedaj me ni nič, pa tudi joške imam ful napete vsaj 1 teden pred[sm=hudicek1.gif], pa tudi to nič[sm=zmeden.gif] Najbolj pa me zanima, ker sploh nimam taprave[sm=hudicek1.gif], ampak samo rjave izcedke, take fleke ko kava, to je značilno pri meni po ET ko priteče[sm=zmeden.gif]sploh se ne vsuje kot treba[sm=zmeden.gif] Malo sem zmedena, vem da ni nič narobe, samo dobro je vprašat pionirke, ki že imate toliko izkušenj za sabo[sm=smiley1.gif] Mislite, da so še vedno kaj hormoni prisotni? Hvala vam na vsakem odgovoru[sm=smiley1.gif] Mismis, si se poštimala? Upam, da si OK[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zarja, kako kaj s teboj? Punce a se čujete kaj z našo Aquico, že 100 let je ni tukaj[sm=zmeden.gif] jo bom kaj probala poklicat, da vidim kako je! Nič, lepo mi spančkajte, si tipkamo[sm=smiley1.gif] Nočko[sm=rozica.gif]
|
|
|
|