Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako veš vse to??-HRANA 17.6.2005 21:03:11
|
|
|
|
total
|
Tudi mene je to skrbelo,ampak na RR ti punce vse pomagajo:bravo:,tukaj sem dobila vse potrebne nasvete,tako da ti bomo pomagale ko boš rabila,le pogumno:)
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 17.6.2005 21:22:02
|
|
|
|
SISI25
|
Jaz sem začela pri 6 mesecih, tako kot naj bi sedaj začeli. Začela sem pa s stvarmi, ki niso alergene in jih večina tudi z njimi začne, kot so jabolka, korenček... Saj ti pa tudi tukaj punce pomagajo, tako da ni panike.
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 17.6.2005 22:27:49
|
|
|
|
HuAnita
|
isto kot total, pa kakšno (novejšo) knjigo v roke, revijo, vprašaj v posvetovalnici sestre, mamo...
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 17.6.2005 22:33:18
|
|
|
|
ciciban
|
Mi smo zaceli pri stirih m.-banane,jabolka,korencek,ze pripravljene kasce-hipp....,potem pa vidis-ce nima nobenih tezav postopoma dodajas ostalo-pire,spinaca......
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 17.6.2005 23:07:14
|
|
|
|
babylove
|
Meni daje navodila pediater na rednih mesečnih pregledih, vmes pa še kaj na forumu povprašam.
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 18.6.2005 12:16:16
|
|
|
|
puncica
|
Jst sem večino zvedela na RR, pa v kaki reviji Paparica al kej podobnega, na sistematskem mi niso povedal ma baš ništa. Sicer pa ne vem jst sem delala kr po občutku:zmeden2:
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 18.6.2005 19:20:33
|
|
|
|
Seven*
|
Kaksno fajn knjigo si sposodi, kaj preberi, na RR vprasaj, pa bo.. Nic skrbet.. Pravila so sledeca: 1. otrok dobro drzi glavo. Samostojno. 2. pokaze veliko zanimanje za hrano s katero se ti hranis 3. ko mu das nekaj v usta ne porine vec refleksno zadeve ven (refleks izplazenja jezicka) 4. otrok mora biti star vsaj 6 mesecev, takrat je crevesje primerno zrelo, da sprejme ostalo hrano. Nekatere polno dojijo se dalj, ce otrok lepo napreduje..
|
|
|
|
kako veš vse to??-HRANA 18.6.2005 22:13:57
|
|
|
|
bskrle
|
Čisto preprosto, otrok se bo začel ponoči zbujati, pogosteje boš začela dojite, začel bo segati po hrani, pa tudi patronažna pride okoli 5. meseca
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?