lunka1 -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (3.12.2009 13:14:35)
|
Evo tudi mene s pregleda, moj je trajal precej manj kot tvoj, lakaya, sem bila fertik v 15 minutah. Sem pridna glede kg, sem v 1,5 mesecu dobila le 1,7 kg [sm=bravo.gif]. Tako sem zdaj na 7kg+. Drugače pa vse lepo in prav, nimam nobenih vnetij, čemur sva se obe kar malo načudili... Sem jih imela prej, ko nisem bila noseča, več... Premerila mi je višino maternice (27cm), torej en teden "prej" oz. "več" (sem namreč v 26t). Pravi, da je maternica tudi lepo mehka, skratka vse je bilo v najlepšem redu. Lakaya, kam pa hodiš h G? Krvnega sladkorja mi tokrat ni merila, mi ga je zadnjič in sem ga imela 4,2. Zdaj mi ga spet vzame naslednjič. Moja G očitno ne dela tega testa z glukozo... Samo špikne v prst, pobere malo krvi in takoj da rezultat. Sanjam nič pretresljivega, HB - vsaj nič povezanega z otrokom, drugače pa cel kup bedarij, od tega, da avioni padajo z neba, do enih vesoljcev itd... Najbrž je to povezano s tem, da zelo slabo spim, ker sem navajena spat na trebuhu, zdaj pa je to pač nemogoče. Jaz sem včeraj v Toys'r'us nabavila blazino za dojenje, ki jo bom uporabljala tudi za spanje. Vzela sem jo zato, ker me je ful presenetila cena. Pri nas sem jih namreč gledala za 60, 80€, v Beljaku pa sem zanjo odštela samo 14€.
|
|
|
|