|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
30.11.2009 21:12:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ma zdej mi na FB en sorodnik neki teži. Sprašuje če sem vidla sliko njegove punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja. zakaj pa morš vidt sliko punce - a se hoče z njo pohvalt user posted image  Dej mu rajš reč, da ti osebno rajš dece gledaš k babe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.11.2009 21:13:57   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ga zanima, če ma lahka kej z njo??? Tega pa res ne razumem. Jest sm raj vidla, da so mi pokazal kakšnega fejst dečkota kot pa punco.
To je tko kot če bi ti njega za svojga vprašala če mu je tvoj lep user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.11.2009 21:16:34   
rožca26
Joj bom znorela user posted image  Je ta net počasen - oz. forum. Na vsake tok kvatre. Uh........

Sm se pa mogla res umaknt. Sm rabla mir. je bil moj 1,5 ure na piru po šihtu, jest pa z našim sračkotom. Pol pa k moj pride dam se pa hoče z mano pogovarjat - jest bi pa sm tišino. Pa kr ne razume.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.11.2009 21:18:05   
Anonimen
No, da vam povem še eno njegovo cvetko:

Mi je poslal sporočilo na FB, da je on tudi v "pričakovanju". In mu pošljem sporočilo nazaj: Da super, da kdaj pa on tudi pričakuje in mi napiše nazaj:Da je v pričakovanju samo da še ne ve, kdaj bo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no da o tem da  namesto občina napiše opčina ne govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.11.2009 21:21:03   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ga zanima, če ma lahka kej z njo??? Tega pa res ne razumem. Jest sm raj vidla, da so mi pokazal kakšnega fejst dečkota kot pa punco.
To je tko kot če bi ti njega za svojga vprašala če mu je tvoj lep user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no mogoču mu bi pa bil, sej ne veš mogoče pa išče kakšnega za grup.... sam na napačnem krajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.11.2009 21:21:24   
rožca26
A pa ma on vse pošlihtan pr seb? user posted image  Pa oprost k to sprašujem, sam je ful smešn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.11.2009 21:25:11   
Anonimen

A pa ma on vse pošlihtan pr seb? user posted image  Pa oprost k to sprašujem, sam je ful smešn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeeeeee!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.11.2009 21:27:15   
Anonimen
kaj morš tut taki morjo bit, če ne pa ne bi bilo tok zanimivuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.12.2009 8:56:41   
Zvezdici
sarauser posted image user posted image user posted image user posted image Tudi z moje strani upam, da se use izide tako kot je treba in, da bo za babico najboljše!! user posted image user posted image user posted image

Se vama opravičujem, ker nisem včeraj prišla klepetati z vama. Sem bila čisto zbita! Danes me pa noge bolijo za znoret user posted image . Ne vem od česa. Očitno se je že začelo.

rožca - kako je pa kaj s tabo? Si se uspela spočiti? Se je Vid že kaj bolj umiril?

Joj že komaj čakam konec tedna. Čeprav me spet čaka noro učenje. Tokrat nisem čisto prepričana, da mi uspe. Ampak upam, pa lahko, hehe.

Lep dan punce!
Koončno je december user posted image user posted image .

Pa še sonček se kaže!
Uživajte..
user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.12.2009 10:36:56   
3Sonček3
Dobro jutro!

zvezdici hvala da si napisala da je dns že december, če nebi prebrala tvojga posta, bi še nekej časa živela v prepričanju da je november. Joj kok sm smotana user posted image . Res je neko zatišje tukej, dobr da sta učerej rožca pa sara klepetali, čene nebi mela nč gradiva za prebrat. sara2007 me je pa tvoj post o sorodniku nasmejou, sm se usake tolk uprašala kolk je star, ampak tok k si napisala tut taki morjo bit, čene bi biu dougčas. Sej mogoče smo tut me nekomu "čudne".
Učerej nism mogla nikakor zaspat, pihalo je ko user posted image , pol je še deževat začelo in je grmelo tko da se je kr bajta tresla, ko sm končno zaspala me je v roku pou ure user posted image zbudu kr se je hotu mal pocrklat (user posted image ) no pa sm pol okol treh končno lahko zaspala. Upam da bomo dns kej bl aktivne, da se js mal prebudim user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.12.2009 11:05:27   
3Sonček3
Ojojoj sej ne morm vrjet da sm sama na forumu, kje ste punce, s čim naj vas prebudim user posted image .
Bom vam zastavla eno vprašanje. Kolk ve zdej v user posted image user posted image , je tko kot je blo, manj, več. Če je to preveč osebna tema me kr napi...te pa se bom opravičla.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.12.2009 11:07:52   
lucika
DA se še jaz malo oglasim...

jaz sem pa spala ko top. sva malemu kupila mojster miha posteljnino, se mu je skoraj zmešalo od veselja. pa smo poiskusili...spat v svojo posteljo, v svojo sobo, s svojo novo posteljnino. pa je palilo. smotano je za zaspat, ker ima 90 široko posteljo in je navajen da z njim ležiš...pa je uspelo in prespal celo noč v svoji sobi. midva pa ko kralja po parih letih sama v postelji in spalnici:)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.12.2009 11:10:09   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

DA se še jaz malo oglasim...

jaz sem pa spala ko top. sva malemu kupila mojster miha posteljnino, se mu je skoraj zmešalo od veselja. pa smo poiskusili...spat v svojo posteljo, v svojo sobo, s svojo novo posteljnino. pa je palilo. smotano je za zaspat, ker ima 90 široko posteljo in je navajen da z njim ležiš...pa je uspelo in prespal celo noč v svoji sobi. midva pa ko kralja po parih letih sama v postelji in spalnici:)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.12.2009 12:54:10   
vekybel
Lep pozdrav vsem souser posted image  v tem prvem decemberskem dnevu!user posted image

Kako ste kaj? Jz sem spala danes do 10:30, nemorem verjet.

3sonček3: kar se tiče user posted image  zdej v nosečnosti je pri meni bolj malo. Na začetku sem dost bruhala pa slabo mi je bilo in res nisem imela volje za user posted image . Zdej pa je malo bolje sam vseeno ni tako kot je bilo. Želja je mal upadla za tem user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.12.2009 12:56:43   
lucika
A vam povem., koliko sem se namerila?
119 cmuser posted image ...ampak nič bat, jaz sem že štartala z skoraj celim metrom. ja, lažje me je preskočit kot obhodit:)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.12.2009 13:09:11   
vekybel
lucika: jz sem še vedno prva.....imam več kot ti 125cm user posted image ....pa tudi sem začela z dobrim metrom, kaj ti češ tudi take smo, sam da je vse uredu in da se dobro počutimo pa je kaj.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.12.2009 13:27:09   
maja.gal
Živjo punceuser posted image user posted image

vidm, da niste tok klepetave zadnje dneve (kar mi čist fajn pride k se še komej prvlečem do forumauser posted image user posted image ). Moram rečt, da je po sobotnem napadu želodca sam želodec kar ok, sm mene očitno še nekaj zdeluje. Glavo imam ko slon, tišči me nekam na -10, pa vse mišice me bolijo, oči mam čist zasolzeneuser posted image user posted image user posted image in ne vem al bi šla kar lepo iz službe in do zdravnika la se še mal afnam tle v službi in pol crknem na poti domov. Me je prejle klical dragi, da je na poti k zdrvniku, ker tud živet več ne more in rahlo sumim, da je privleku domov iz službe prašičjo gripo (menda kar nekaj potrjenih primerov pri njih).
No, če je to to, potem so vsaj odveč dileme ali cepiti ali ne ker je itak prepozno.

A veste za kako nosečnico, ki je prebolela prašičjo gripo?

Papa

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.12.2009 13:29:16   
zoey
Juhuhu, veseli december je tuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav letos spet ne bo nič od žura user posted image Že lani sem ga preležala, za letos pa tud tko kaže ... Stavim na drugo leto user posted image Tamal bo glih ok star za očetu pustit, mama pa z babami mal zažurat user posted image user posted image user posted image Drgač pa dans ni nikamor za it, ker je invazija penzionistov ... smo pa ja 1. user posted image
Sem pa dans prvič po skoku v službo pred 3 tedni spala normalno in doooolgo. Čisti odklop, kako so mi nočne zmešale ritem. In sem se zbudila naspana. No saj zdaj bom z lahkoto šla še na eno rundo, sam jutro je bilo pa fenomenalno.
K smo glih pr bušijih, sem se včer zmerla še brez majčk, pa sta bla prec 2 centija manj. Tk da, Sonček, kar poprav na 99, da imam še mal fore user posted image Glede user posted image smo pa kar na nuli. Ful časa mi je blo slabo + bruhcanje in mi še na misel ni prišlo, pol se pa človk kar navadi, pa itak sem skoz utrujena pa dol mi pritiska in nimam čist nobene želje. Sem user posted image že napovedala, da se srečava tam maja 2010 user posted image user posted image user posted image   Ne, sej računam, da me bo kaj prej zagrabilo, sam tolk, da ne more rečt, da sem mu kaj obljubila user posted image
Sara - user posted image user posted image user posted image user posted image za prababico. Držim pesti in mislim na vas.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.12.2009 13:37:18   
zoey
Maja.gal, ne se matrat, kar pojdi domov. Tudi če ni nič resnega, je fajn, da več počivaš. Držim pesti, da res ne boste kakega prašička fasal. Če pa že, se je pa treba prepričat, da je to še ena gripa, ki se jo preleži in prečajčka, pa ravno tako mine. Ta panika je čisto umetno sproducirana, jih vsako leto več pocepa za navadno. Držim pesti, da boste kmalu vsi ok. Pa fajn, da se je želodec pomiril.
Mene je pa včeraj totalno zvijalo na wc-ju, grozni krči, pol mi je pa ful vode steklo, pa sploh nisem dojela a je bilo lulanje al ne in mi je bilo čist adijo, ker nisem imela pojma, kaj se dogaja, a mi je voda mal odtekla al kaj... Je pa mali normalno razgrajaški, tako da je po moje vse ok, imam pa itak v petek 3D UZ, pa me bo še to malo pomirilo. Sej ne paniciram, ma jasno mi pa res ni blo user posted image

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.12.2009 13:39:38   
lucika
maja.gal, spokaj se domov. resno mislim. saj vem, za druge znam bit pametna, zase pa ne. ampak, vsaj za druge sem...nič ne bo boljše, če boš še malo delala...gremo, pakiraj.

ena je na mon pušenjaku pisala, da je prebolela to gripo in je ok, poglej...

drugače sem se pa včeraj iz srca nasmejala. kao, infekcijska klinika se polni, vedno več primerov, bla bla... in naslednji prispevek...aids grozi, jutri se lahko brezplačno testirate na infekcijski kliniki:)))))) Najboljš, da vsi kandidati za aids lepo fašejo še gripo, ko so ravno tam, jih bo neslo po hitrem postopku, pa ne bo nobenega dela in skrbi...joj, kak sem žleht, samo to mi je taprvo na misel prišlo...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.12.2009 13:41:07   
3Sonček3
Js sicer nevem za nobeno user posted image k bi prebolela tole gripo, vem pa da so jo meli doma, in je potem tista okužena oseba skos masko nosila. Upam da ti ni možek res kej prvleku domou, (kr povej mu da takšnih daril ne sprejemaš user posted image ), če pa že je ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image da boste preboleli normalno kot usako drugo bolezen.

Pr nas je pa s user posted image kr hm kaj pa vem..., prej na začetku mi ni pasalo in sm ga rajši samo js zadovoljila, zdej zadnje čase me po boli v trebuhu, vrjetno zarat napenjana mišič pa krčenje pa te piz..rije. Ampak glede na to da sva prej usak dan je zdejle 1x na teden al pa 2x absolutno premalo user posted image . Je pa tut problem da ponavadi men najbl paše takrat k njega ni doma, ja no in kaj čm, sm mu zanč sms poslala naj me pride obdelat domou pol naj gre pa nazaj delat user posted image , sej to niti nebi blo tko nemogoče, od doma do šihta ma 3 minute z avtom tko da ga noben nebi pogrešou tistih 15 minut k ga nebi blo. joj sm se razpisala user posted image , sm mi je fajn kr mam kr nekej gradiva na to temo. Mogoče vam kasnej zaupam kako midva rešujeva spore, al čm vam kr zdej da boste mele kej delat user posted image Bom kr zdej user posted image
no uglavnm če pri nas pride do nesporazuma in nama zmanka besed al sva pa oba tko jezna da se nočva pogovarjat, takrat ponavadi zaspiva in potem med spanjem ga lepo obdelam in je potem ves raznežen in oh in sploh. Pa da neboste mislne...v takih primerih je najboljši, se user posted image zlo potrudiuser posted image . O kregu se pa potem pogovarjava tako kot da se je zgodil pred tremi leti (ja veš pa lahko bi tko rekla , ja vem sej ,...) Mogoče dobr nasvet za tiste dni k se pač mal skregamo user posted image user posted image user posted image .
Sej si boste mislne da sm užgana, bom kr nehala pisat

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.12.2009 13:44:06   
sneguljka1
No da mal pokomentiram tale vprašanje, sem tud jaz že razmišljala če ma še katera probleme z user posted image . Jaz sem mela tam v tretjem-četrtem mesecu obdobje ko mi je fuul pasalo in je blo ful intenzivno, še ful boljše kot prej, ampak enkrat se je pa kar obrnilo in mi sploh ne paše več, ampak še vedno se spraviva ene 2x na teden, ampak se moram kar pomatrat zase, mi je ful trebuh v napoto, sploh ker sva bolj za klasiko ampak v vsakem primeru se mi trebuh malo "spešta", kdorkoli je že na vrhu in mam slab občutek če me preveč tišči. Se mi zdi da preveč razmišljam vmes, kako bo, pa kako bi, pa kako to doživlja user posted image v trebuhu če ga stiska, tako da je kar mal bedno. Po mojem bi si morala v glavi mal pošlihtat, ampak pomoje do konca nosečnosti bo samo še huje user posted image

Odkar ma pa ta konjunktivitis pa ne smeva bit preveč v stiku že en teden in ne moreva, mi pa kar manjka vseeno user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.12.2009 13:46:46   
3Sonček3
Ja sneguljka1 takrat ko je prepovedano takrat najbl paše ane user posted image . Bosta pa pol nadoknadla.

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.12.2009 13:48:13   
lucika
3soncek3, mata pa dobro strategijo. ma, ko sem jaz jezna naj, bi ga zadavla najraj, ne pa da bi po njem skakala...huh, slabo kaže, tole pri men ne bi šlo skoz.

zoey, groza, verjamem. se spomnim, ko sem v prvi nosečnosti bila na morju, pa sem sedela ob bazenu in se mi je, ko sem vstala, ful tople vode vlilo iz kopalk. seveda v joj in cela panika...pa je bila samo voda, lepo segreta od moje riti:) pravijo, da plodovnice ne moreš zadržat, vodo pa lahko... pa baje tud neki testi obstajajo v lekarni, če se ti zdi, da plodovnica odteka...

smo ravno v takih tednih, ko se lahko že marsikaj zgodi, pa še vseeno bi bilo fajn malo počakat s porodom, kajne...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.12.2009 13:51:00   
3Sonček3
                                 user posted image

1.3.2010
W.W.             88 cm
2.3.2010
rožca26       104 cm
3.3.2010
Tjasa27         90 cm
4.3.2010
7lina7          107 cm
7.3.2010
vekybel        125 cm
8.3.2010
zoey               99 cm
lucika            119 cm
12.3.2010
lakaya            83 cm
15.3.2010
lunka1          104 cm
Jassika         107 cm

18.3.2010
Pikapolonica80   89 cm
21.3.2010
ursa_p            97 cm
malicki             97 cm

24.3.2010
zvezdici           89 cm
26.3.2010
3sonček3        92 cm
27.3.2010

strumf           100 cm
29.3.2010
lenčy               95 cm

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?