lenčy -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (28.11.2009 9:29:31)
|
punce men je tko hudo trenutno, da mi je prou hudo za mojga pikca v trebuščku, ker [sm=smiley19.gif]. namreč sovražm svojga fotra, ker uleti v najino spalnico(ki je v istem štuku,ker medva svojga nimava) kadar se mu zalub, mojmu nalaga dela, ne glede na to al ma kej v načrtu al ne, sam se pa boji zavrnt, ker stanuje pri nas. mislm, kdaj se bo to nehalo??sama vem, da nikol, ker svojga fotra poznam in ker moj dragi tudi dela pri njemu, kar sem mu močno odsvetovala, zdj pa mamo... trenutno ne vem, kaj naj nardim. v primeru, da se to še nadaljuje, greva njemu in konc. tm pa spet nimava svojga štuka in sva na istem, razen, da njegovi glih ne težijo, se pa zna zgodit. ampak fora je v tem, da js nočm it zaradi mami, ker bi jo ful pogrešala in to norijo trpim samo zarad nje....po drugi strani pa vse nardim zarad [sm=love.gif], ampak zdj je tuki še nerojen otrok in js hočm, da ma on očeta doma in ne da gre, kadar mu to moj fotr reče.... tko da sm zdj v razecpu, a ma katera kakšen dobr nasvet prosm....
|
|
|
|