lucika
|
en lep pozdravček od mene!ž rožca, evo, danes potrjujem včerajšnje želje:) a velja? vse najboljše! danes sem šla v službo, predat informacije, malo stvari razložit, itd. ne vem kaj sem pričakovala, ta dan sem dolgo čakala, imela sem že vsega polno glavo...a ko je bilo treba rečt adijo, sem jokala ko nora. in še doma. in še bom... vseskozi sem imela v glavi, jaaa, zdaj še malo delam, pomagam, kakorkoli, potem pa malo fraj in gremo rodit. in je to bilo daaaaleč naprej. zdaj je ta dan tukaj in sem čisto adijo. težko mi je zapret ena vrata, čeprav vem, da grem na boljše! in vem, da bo takoj minilo in bom že nazaj... flaške, pri prvem smo štartali z nukom, nadaljevali z aventom, zdaj smo na babylove od dmja. se mi je zdelo, da so te taprve skoz nekaj zamakale in točile...to imam v glavi, je pa tudi res, da jih na začetku niti nismo rabili, pol pa ja, ko je že znal dudo stiskat, da je ven teklo, mimo ust seveda. Dude imamo od nuka ali od dmja... zdaj sem kupila eno tommytippe in dobila eno aventovo flaško. in bo za prvo silo. saj, mogoče smo malo nori, palimo na firme, na koncu pa ugotoviš, da je dm isto ok...ampak, ufff, otroku že v štartu najcenejše kupiti, to pa res ne gre, a ne? Previjalno sva včeraj sestavila. uf, je lepa. zdaj pa bom še napeglala zadevice, pripravljene in oprane. imam pa tinimini problem; našemu gospodiču se zdi mega super ultra noro skakat po kinderpetu. mulc je tak velik, da zleze not, meni se pa srce para, ker mi je a posteljice škoda in b se mi srce para, da se že zdaj kregam zaradi novega dojenčka, kaj šele bo... me veseli za saro!
|