Čmrlika -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (26.1.2010 13:38:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 ma... bo že! bi se pa strinjala z tisto,ki je napisala, da 1[sm=nosecka.gif] ni bila nič v primerjavi s to! če bi meni kdo rekel, kako bo in kaj vse bo šlo mimo... ne vem, če ne bi še bolj razmislila pri odločanju!! ta [sm=nosecka.gif] mi je muka!! prvič pa je bila mala malca! sem že kot stara dampferca, ko vstamen rabim malo da zalaufam.. [sm=smiley36.gif] boli pa itak že vse - da se mi niti jamrat več ne da. [sm=zmeden.gif] tisti, ki reče Uživaj v nosečnosti... hm, naj mi prosim pove kako naj uživam v tem , da se komaj premikam, da sopiham , da hodim kot račka, vstajam kot 90 letna oma, večino časa sem na WCju, doktororam pa zašvicam pri obuvanju čevljev, za v bano si moram vzet čas - ker je pravi projekt, da o britju predelov, ki jih že dolgo ne vidim več sploh ne govorim.... v čem že ??? [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] podpišem, sem tudi jaz o tem govorila nekje na rr, mogoče tu [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] samo ti stara danfarca kao, jaz pa niti dve leti razlike med [sm=duda.gif] [sm=duda.gif]n[sm=duda.gif]ne bom mela, pa total adijo zdaj [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|