|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
25.1.2010 17:42:33   
Jessy
Jaz sem še tle, le prijateljico sem imela na obisku, pa sva kofetkali in klepetali, pa malce jamrali...user posted image user posted image user posted image

Sandrica, mene prav sramna kost še ne boli, me pa boli v kolkih. Mi je že zadnjič G rekel, da je to normalno, saj se medenica širi in pripravlja na porod. Če te sramna kost boli, zna bit pa kmalu kaj, al kako?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
25.1.2010 17:55:15   
Jessy
Prej sem prijateljico vprašala, kakšno tehtnico je imela za tehtanje dojenčka v prvem mesecu, ko kontroliraš, kako napreduje pri dojenju, pa je rekla, da je kar kuhinjsko uporabila, gor položila pladenj za narezke + pleničko, dala na ničlo in stehtala.
Pa ji pokažem mojo mini tehtnico (sicer digitalno) in pravim, da se mi zdi čisto premajhna, nakar mi reče, da ima enako in da se super obnese. Tako, da sem zdaj še to težavo rešila, ker sem že študirala od koga si bom izposodila tehtnico. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
25.1.2010 17:56:55   
Jessy
Pa drgač ne bi zdaj sama s seboj klepetala, no....

A sem se že pohvalila, kako lepo torbico za dojenčkove potrebščine sem kupila? Sem dobila črno v kombinaciji z živo zeleno barvo, taka, zelo lepa zelena (jo bom prav poslikala in pokazala). Se mi zdi, da bo pasala k vozičku, ki je rumene barve. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
25.1.2010 18:03:57   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sandrica, mene prav sramna kost še ne boli, me pa boli v kolkih. Mi je že zadnjič G rekel, da je to normalno, saj se medenica širi in pripravlja na porod. Če te sramna kost boli, zna bit pa kmalu kaj, al kako?

Jooooj...nena govori da bi znalo bit kaj kmalu,kaj....Nevem,samo v 1user posted image me nič ni kaj bolelo...zdaj pa se mi zdi da sem ko neka OMA ko ne more vredi hodit,pa še tišči me vseuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
25.1.2010 18:07:00   
sandrica23
Jaz sem pa torbo za k vozičku dobila od kolegice ki dela v Mulleru,pa ji jo je potnik od Kozmetika Afrodita dal...sem mela srečouser posted image Drugače,pa si še imam namen kupit Nivein nahrbtnik ko grema z mojim v Avstrijo.Je cenejši gori...informacijo dala Branka28user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4705
25.1.2010 18:25:19   
Jessy
Sandrica, to je pa super, da si dobila torbo kar takole. Jaz bi tudi!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4706
25.1.2010 18:26:18   
Jessy
A rabi katera tak hladilnik, ker ga jaz prodajam, 2,5 let starega?

http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/hladilno-zamrzovalni_aparati/hladilniki?c=695790

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
25.1.2010 18:42:53   
zoey
Evo punci, da ne bosta samevali user posted image Prej sem po hitrem postopku spokala napolnit želodček, je lubi prišel domov. Ker so parketarji že 1x lakirali in me je skor zagiftal, ko sem stopila v prostor, je hitro padla odločitev, da se bo šlo kar ven jest, mmm je blo dobro. Zdaj ga je pa spet odneslo od doma, jaz pa kraljujem na kavču.
Torbo sem jaz dobila zraven vozička, je zelo čedna. Pa baje dobim še eno iz Amerike, je prijateljica tam do aprila in je rekla, da se je zaljubila vanjo in da jo sigurno dobim, je pa z medvedkom Pu-jem, jeeee user posted image Bom imela vsako na svoji rami user posted image Čeprav je ruzak meni najbolj praktičen, ampak za lepoto se bo že potrpelo user posted image .
Jaz sem za v klub bolečin v kolkih, občasno trtici in celega hrbta. Ostalo za1x ok. Aja, pa včasih mi malo koleno ven skoči. Po moje najboljš, da se po porodu zavijem kot mumija in upam, da bo šlo kaj skupaj.
Stric Recinko mi je pisal, da bodo ju3 že poslali user posted image user posted image user posted image Bom lahko v sredo že previjalko šraufala user posted image Men je zakon pohištvo sestavljat, upam da bom sfolgala s trebuhom. Potem pa sledi likanje user posted image Se kar noben ne javi, pa take lušne stvari imam user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
25.1.2010 18:52:14   
sandrica23
Jaz sem v Turbo Malčku gledala eno komodo z  previjalko,pa mi ne gre iz glave...naj bi dobla jo od tašče(njeno) samo nevem kdaj,ker to so dolgotrajni postopki pr njej. Ja,imam svakinjo staro 5 letuser posted image user posted image
Jaaaooooo,to likanje...Groza!!!  pa vsaki dan se nekaj zravn nabere...Se mi zdi da samo perem pa likam pa perem pa spet likam....da se mi včasih res ne da,pa si vzadi pustim...včasih se mi dve košari nabereta...pol pa akcija user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
25.1.2010 19:05:41   
rožca26

Jaz sem še tle, le prijateljico sem imela na obisku, pa sva kofetkali in klepetali, pa malce jamrali...user posted image user posted image user posted image

No, sam da si še tle. Zdej te bom vsako minuto spraševala, če se že kej dogaja. Pa tudi ostale, ker sm kr panična ratala user posted image user posted image user posted image  

Glede sramne kosti - a ti to resno, da če te boli, da bo pol kmalu? Ker če je to res, bom jest tut kmal na vrsti, ker mene sramna kost boli že sigurno 2 meseca user posted image  user posted image  In se res premikam k pingvin user posted image user posted image user posted image  - levo desno, levo, desno user posted image user posted image user posted image
Upam, da maš prov, ker ne bi mela nič proti vodnarki user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
25.1.2010 19:07:03   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Glede sramne kosti - a ti to resno, da če te boli, da bo pol kmalu? Ker če je to res, bom jest tut kmal na vrsti, ker mene sramna kost boli že sigurno 2 meseca user posted image  user posted image  In se res premikam k pingvin user posted image user posted image user posted image  - levo desno, levo, desno user posted image user posted image user posted image
Upam, da maš prov, ker ne bi mela nič proti vodnarki user posted image user posted image user posted image

Jaz to samo sklepam! user posted image  Čist moje laično mnenje!user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
25.1.2010 19:09:07   
Jessy
Tiste, ki ste bile na predavanju za EA, ali ste dobile v podpis tudi list Klinična pot za epiduralno porodno analgezijo? Če ste, me zanima, če se samo zadaj podpišemo? Saj drugega tam me nimamo kaj pisat, kajne? men se zdi, da to anesteziolog izpolnjuje med porodom, al kako? Pred petimi leti tega lista še ni bilo pripetega zraven, zato ne vem. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
25.1.2010 19:10:02   
Jessy
Rožca, trenutno sem v delu. Pospravljam svojo računalniško mizo in mečem papirje stran, vmes še kakšnega izpolnem, pa hkrati se preprečujem, da nisem lačna....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
25.1.2010 19:15:08   
zoey
Jessy - pejt na kako pomarančo, noooo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
25.1.2010 19:17:12   
vekybel
jessy pripopaj slikco gor od torbe, da vidimo kaka je.

rožca26 kako je sara? Kaj ti se je javla kaj?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
25.1.2010 19:17:15   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Jaz sem v Turbo Malčku gledala eno komodo z  previjalko,pa mi ne gre iz glave...naj bi dobla jo od tašče(njeno) samo nevem kdaj,ker to so dolgotrajni postopki pr njej. Ja,imam svakinjo staro 5 letuser posted image user posted image
Jaaaooooo,to likanje...Groza!!!  pa vsaki dan se nekaj zravn nabere...Se mi zdi da samo perem pa likam pa perem pa spet likam....da se mi včasih res ne da,pa si vzadi pustim...včasih se mi dve košari nabereta...pol pa akcija user posted image

Jaz sem zadnjič user posted image peljala en krog po Turbo malčku, pa mi ni pustu kej dost veselja user posted image Jaz pa postajam obsedena od dekic pa brisačk, pa sem šla kar praznih rok ven user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4716
25.1.2010 19:25:58   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

No, sam da si še tle. Zdej te bom vsako minuto spraševala, če se že kej dogaja. Pa tudi ostale, ker sm kr panična ratala user posted image user posted image user posted image  

Jaz upam da nima prav user posted image Vsaj do 18,19 Febuarja Prosim boga da nebo kaj,samo da Lana rešimo operacije,pol pa lahko pride pubec na svet.user posted image
Hec bi bil,da bi šla lih te not,naš ATI nebi vedo ki bi biluser posted image Bi laufal prek ceste iz pediatrije v porodnišnico,ne saj se hecam...bog ne daj!!!!
Rožca26-očitno imamo drugorodke probleme z tem.Jaz v prviuser posted image nisem mela,ti si?

< Sporočilo je popravil sandrica23 -- 25.1.2010 19:29:51 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
25.1.2010 19:27:23   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Jessy - pejt na kako pomarančo, noooo

Pomaranče redijo. Bom raje en jajc na uč. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
25.1.2010 19:29:39   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy pripopaj slikco gor od torbe, da vidimo kaka je.

Že urejam...še malo, pa bo..

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
25.1.2010 19:34:28   
Jessy
Upam, da bo delalo. Pogled spredaj in zadaj.

user posted image

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146172#imageShow][/link]

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
25.1.2010 19:36:52   
vekybel
...super, čakamo user posted image ...a to ni v kompletu z vozičkom? Koliko pa si jo plačala če ni skrivnost? user posted image  Jaz namreč bi jo tudi rabila pa ne vem kako vzeti. Mi je rekla prijateljica da je kupila v DM črno in da je dobra pa še 15€ stane, booo, ne vem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
25.1.2010 19:37:20   
sandrica23
Fulll frajerskauser posted image Vidim da ma ful predalčkov.Lepa jeuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
25.1.2010 19:38:32   
sandrica23
jaz sem tudi v DM-u gledala podobno...črna je,sam mi je tota bol frajerskauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4723
25.1.2010 19:38:58   
vekybel
...user posted image  pa to je torba ki paše k mojemu vozičku veš, brez zamere sam meni ni neki všeč, sam če ne bo druge bom pač vzela tako in druge barve, najraje bi imela samo črno.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
25.1.2010 19:41:23   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

jaz sem tudi v DM-u gledala podobno...črna je,sam mi je tota bol frajerskauser posted image

...ja in ti ni všeč? Sem šla prej gledat na net če bi lahko vidla pa ne najdem user posted image , bom ob priliki šla v trgovino njihovo pogledat če ne bo druge.

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?