3Sonček3 -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (19.1.2010 9:50:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika AJA, a to še sploh nimaš zoba zunaj? to je pa drugo...čeprav bi tud ziher lahko kaj naredila...ma, jaz tem doktorjem skor nič ne verjamem...se mi zdi da rečejo glih tak, kot se jim delat ljubi. meni je enkrat dala injekcijo in popravila en zob. ssosednjega bova pa drugič. sem rekla, ej, pa ja še mal povrta zraven, kaj pa je to dela, dve minute. pa pravi, neee, to se ne da zarad nekega modela...aha, če greš pa samoplačniško, ti jih pa pet skupaj zmore...grrrr, jaz jih res čist z rezervo jemljem. imam pa eno rundo zobarja glih dve leti, se kr ne neha... Nevem sej mi je dala že lani napotnce za pult use modrostne zobe, pa so me naročili glih okol mature in mi v šoli niso dovolili da bi manjkala takrat, zato sm mogla odpovedat, potem takoj po maturi sm pa zanosila pa spet ni blo nč od puljenja, tko da bom na vrsto pršla šele ko neham dojit, mislm da si prej nebi upala kakšnih hudih tabletov jemat. Zobeka je pa polovico zunej, polovico ga je pa še not ostalo in glih ta stran pri ličnici, zato sklepam da nima kam it. Drgač je moja zobarca samih pohval vredna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
|
|
|
|