Jezna na Ariel! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Jezna na Ariel! (17.6.2005 20:03:22)

... 3x smo šli iskati vreče za voziček, pa jih niso imeli, čeprav so mi že prvič rekli, da jih dpbijo naslednji dan, takrat jih spet ni bilo, 3. dan (danes) pa spet ne. Dobila sem jo potem v Interšparu. Če bi bila na njihovem emstu in bi ena stranka prišla 3x po eni stvar (čeprav stane le 900 sit), majke mi, da bi jo šla v Špar iskat in jo prodala naprej:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
Skratka, bom premislila, preden grem tja še kaj kupiti.

sarči -> Jezna na Ariel! (17.6.2005 20:08:38)

Meni se je Ariel tudi zameril,ka nas je baba tako pumpala za voziček,da smo ga na koncu uzeli in zdej vsakokrat ko voziček zložim in nato spet v vozno stanje postavim,jo prekovnem d je kar kej:)-:)-:)-!
Pa tudi čisto nobene izbire nimajo(v Kopru)!

Bib -> Jezna na Ariel! (18.6.2005 0:41:35)

V Ljubljani smo pa ravno včeraj kupili voziček marelco pa so ful prijazne prodajalke, tako da sem še za kavico dala...;)

Anonimen -> Jezna na Ariel! (18.6.2005 8:24:36)

HuAnita ne se jezit.

Jaz delam tudi v trgovini, pa ti povem, da je dostikrat tako, d nam obljubijo da bomo kakšno robo pa za zihr dobili naslednji dn, pa je ni. Pa naslednjič isto in tako naprej.
Tko da je ja Ariel kriv ampak najbrž da ne tiste tete, ki delajo v štacuni.

SILVA -> Jezna na Ariel! (18.6.2005 8:27:32)

Tudi jaz delam v trgovini in se to velikokrat dogaja,Jaz preprosto vzamem telefonsko številko od stranke in jo pokličem,ko roba pride,da ne hodi vsak dan brezveze,če je pa oz kje daleč ji pa tudi pošljemo po povzetju.In smo zadovoljni in mi,ki imamo promet in stranke še naprej in stranka,ker je dobila željeno stvar.
Tako,da je odvisna tudi dobra volja prodajalcev,ne samo vodstva.

pravljica -> Jezna na Ariel! (18.6.2005 11:00:22)

meni so se tudi zamerle arielove trgovke v MB; sem iskala previjalno mizico...me vpraša, če lahko pomaga, in povem kaj iščem...pa reče - ja, tam so...halo? da ne govorim, kako so založene in naložene z drugimi stvarmi (se ne vidi niti cena, niti kako sploh izgleda, ker je cela prekrita, s trebuhom pa tak nisem mogla blizu, ker so zložene čist ena ob drugi)...potem iščem posteljnino...spet: ja tam na polici so...itak se ni nič videlo, kaj spada v katero vrečko (bi morala vsako posebej odpret, da bi našla kakšno z obrobo in baldahinom)...ok, vprašam kakšne so kaj cene z vsem tem, kar bi imela, pa reče "tam od 10.000 naprej :zmeden:, kaj šele da bi mi katero, ki ima vse to v kompletu, pokazala...ja, delale so pa tri (2 trgovki in 1 študentka za prodajnim pultom)...bi blo treba mal nadrejene obvestit o njihovi delovni vnemi :hudicek:

Stran: [1]