|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako doseči da te uboga?
23.11.2009 19:11:10   
mamamajča
Tako je.
Jaz vedno napišem in drži kot pribito, primer:

kadar se otrok pridno nekje igra, starši v miru kaj počnemo. kuhamo, pospravljamo....Mogoče ga pridemo vmes pogledat in ugotovimo, da nas "ne potrebuje."
Kadar kaj naredi narobe, v sekundi najdemo čas in priletimo.
Sporočilo, ki mu ga dajemo s tem, je samo to, da dobi našo pozornost takrat, ko ni priden.
Za razmislit, kajne?

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2009 23:23:58   
TomTaylor
mater milo, cel roman sem napisala, pa mi je ven vrglo...grrrrruser posted image user posted image user posted image , zdej grem pa itak spat, bom drugič delila svoje izkušnje z avtorico te teme

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.12.2009 14:43:58   
ronja
mamamajča, res je! Ampak se da tej zagati enostavno izognit: dvoletniku lahko namreč že lepo razložiš - vsaj jaz sem probala pri Ronji in zaenkrat delauser posted image . Ko je začela recimo zadnjič začela gumbe obračat na štedilniku, sem ji razložila, zakaj ne in je nehala. Vse ok, smo se igrale, vse ok. POtem pa sem morala izpolnit eno vlogo in se nisem ukvajala z njo in je začela prižigat pomivalni stroj (ne štedilnika, to si je zapomnila, heheuser posted image ). Sem jo vprašala, če ji je dolgčas, da to dela in je pritrdila. Sem ji razložila, da to vlogo moram izpolnit, ampak lahko pa potem pospraviva iz pomivalnega stroja in če bi to rada počela (to rada dela). Je spet potrdila, sem ji razložila, da če ga bo zalaufala, ga ne moreva in da če ji je dolgčas, lahko enostavno pride do mene in mi pove, pa bova že nekaj našli. Potem sva odprli stroj in je ona zdevala pribor v predal medtem, ko sem pisala vlogo. Vse ok, ona zadovoljna, jaz pa tudi (Lejla pa sploh, ko je ves pribor po tleh zmetalauser posted image ).

Ampak najboljše je, da je naslednjič lepo prišla do mene in povedala, kaj želi, brez kakršnega koli nezaželenega vedenja (iskanja pozornosti na nepravi način). Saj kar štekajo.

Isto je bilo s cartanjem. Včasih rata zmatrana ali lačna ali se kaj ustraši in se hoče pocartat. Ampak najprej ni znala tega tako povedat in je začela tečkat. POtem sem jo parkrat vprašala, če se rabi pocartat, je rekla da ja, sva se pocrkljali in sem ji povedala, da to pa res komot reče in jo bom vedno pocartala. zdaj enostavno pride, reče: pocartat ali pa enostavno zleze k meni, pa je rešeno. Samo včasih ne vejo, kaj bi radi in jih je treba malo vprašat. Verjetno ne dela pri vseh, ampak za poizkusit je, zgubit itak nima človek kaj.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?