Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 22.11.2009 18:29:12
|
|
|
|
SURF
|
izčrpno tole o testu super...
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 22.11.2009 18:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR KER SOL VLEČE VLAGO, IZDELKI IZ SLANEGA TESTA ČEZ ČAS V VLAŽNIH PROSTORIH RAZPADEJO. torej so hkrati že razvlaževalci zraka kako ekonomično
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 24.11.2009 14:43:51
|
|
|
|
Klaudia
|
Naša smrekica pa bo letos naravna. Poleti smo na morju nabrali storže cipres... Že lani smo v sušilniku za sadje posušili pomaranče, v kratkem bomo še limone. V hofru smo kupili slamnate okraske, brez raznih doadtkov bleščic itd.. Naslednji teden bodo imeli podobne tudi v lidlu. Tik pred okraševanjem bomo pa še medenjake spekli.
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 30.11.2009 10:01:36
|
|
|
|
bobika
|
Pri nas pa bo letos v stilu pingvinčkov. Iz flisa sem jih izrezala, bele trebuščke sešila na črno in nalepla kljunčke in nogice. To je to, hitro narejeno in naša otroka jih že sedaj nosita okoli in jih cartata . Upam,da bodo do postavitve drevesca še celi in da bodo potem ostali gor in še iz stiroporastih kroglic
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 30.11.2009 23:40:39
|
|
|
|
Ribica **
|
bobika, tole je kar filc in ne flis. Moji okraski so pa taki:
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 1.12.2009 0:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sava imela ponavadi jelko oblečeno v različne rdeče odtenke, pa zlate krugle vmes pa posušene limone itd. Samo taka smrekca ravno ni prijazna do male zvedave enoletnice, tak da bom iz volne naredila en kup cofov in jih obesila na smrekco ... samo še ne vem kaj bi dala za popestritev vmes, da se nebi zbilo ali pa tamali "ponesreči" v usta zašlo ... kak predlog?
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 1.12.2009 8:03:32
|
|
|
|
bobika
|
Ribica ni filc je kar flis . Mi je pred leti ostal en kos flisa in sedaj je končno prišel v poštev. Tvoji kekseki so mi zelo všeč!
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 1.12.2009 19:35:21
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Ribica ni filc je kar flis . Mi je pred leti ostal en kos flisa in sedaj je končno prišel v poštev. Tvoji kekseki so mi zelo všeč! A res al kaj? Meni ful kot filc zgleda
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 3.12.2009 16:51:50
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR bobika, tole je kar filc in ne flis. Moji okraski so pa taki: Vse pohvale Je to slano testo-zvezdice,kaj pa pajcki?
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 3.12.2009 16:52:58
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Pri nas pa bo letos v stilu pingvinčkov. Iz flisa sem jih izrezala, bele trebuščke sešila na črno in nalepla kljunčke in nogice. To je to, hitro narejeno in naša otroka jih že sedaj nosita okoli in jih cartata . Upam,da bodo do postavitve drevesca še celi in da bodo potem ostali gor in še iz stiroporastih kroglic Tako so prijazni otroci jih gotovo obožujejo ja
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 3.12.2009 16:54:30
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Midva sava imela ponavadi jelko oblečeno v različne rdeče odtenke, pa zlate krugle vmes pa posušene limone itd. Samo taka smrekca ravno ni prijazna do male zvedave enoletnice, tak da bom iz volne naredila en kup cofov in jih obesila na smrekco ... samo še ne vem kaj bi dala za popestritev vmes, da se nebi zbilo ali pa tamali "ponesreči" v usta zašlo ... kak predlog? Sem točno takole razmišljala,da bo treba drugo leto,čeprav bo že to kritično bolj po prijaznih okraskih segat
|
|
|
|
RE: Okraski za na jelko :-) 4.12.2009 15:56:47
|
|
|
|
Lunca1
|
No naše okraske za na jelko si pa lahko ogledate v mojem albumu Novoletni okraski. Zvezdice so delane s silikonsko pištolo in pobarvani na zlato. Snežaki so iz stiroporja in filca, kugle pa iz stiroporastih kugel, pobarvanih na zlato in pobarvanih z bleščicami.
|
|
|
|
RE: Okraski za na jelko :-) 4.12.2009 16:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ko gledam tele vaše okraske... čudovite umetnice ste!
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 10:27:22
|
|
|
|
Nanija
|
jaz bom tud delala iz slanega testa okraske letos, lani sem imela slamnate. Dopolnila jih bom pa z ročno izdelanimi okraski iz bele gline ki jih tudi obesim v hodnik na vrbove veje kot dekoracijo.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 7.12.2009 19:28:02 >
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 11:02:28
|
|
|
|
BIA79
|
A ima katera idejo kako izdelat okrasek, v katerega bi dali sliko naše punce? Se mi zdi lepo darilo, pa še doma bi jih imeli in vsako leto dodali nove?
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 11:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Bia, v razni hobi trgovinah prodajajo take lartične bunke, ki se jih da na pol in potem notri lahko daš kar se ti poželi. Aja pa v Škofji Loki v eni trgovini za klelanje sem videla tut neke ploščate obeske v obliki srčkov, krogov, kvadratov v katere lahko daš sklekljano čipko al pa kaj drugega, recimo fotko ... Drugače pa jaz že delam zaloge cofov iz bele volne ... jih imam že enih 30, samo jih bom rabila še kar nekaj, glede na to, da je smrekca visoka nekaj čez 2m . Bodo pa zraven še bele lučke pa belo-zlate mašnice in pa zlata zvezda na vrhu:
< Sporočilo je popravil Otika -- 7.12.2009 11:14:10 >
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 14:31:47
|
|
|
|
petarda
|
Otika kako pa delaš te cofke? Drugače pa pohvale vsem puncam, čudovite okraske imate!
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 14:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Petarda ... na karton sem izrisala 2 koncentrična kroga, enega s premerom okrog 10cm in notranjega s premerom 4cm. Potem sem izrezala ta kolobar ven, ga prestrigla na pol, dala enega na drugega in vmes enih 15 cm volne in potem sem z ostalim delom volne tolko časa ovijala tega pol kolobarja, da se mi je zdelo zadosti. Talratek štrikec malo zategneš na enem koncu, po zunanji strani kolobarja pa volno prerežeš in ko je dokonca prerezana, krajši štrikec čisto zategneš in je to to ... duš sem zakomplicirano napisala ... če se ne znajdeš, povej, bom pri naslednjem cofu poslikala faze in fotke pripopala ...
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 15:28:01
|
|
|
|
Klaudia
|
otika - takole ane? KLIK
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 15:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja takole ... samo da jaz delam samo iz pol kolobarja in ne iz celega, ker mi je lažje tako volno navit okrog ... bom zvečer, ko jih bom spet delala pofotkala malo ...
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 7.12.2009 18:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Takole:
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 17.12.2009 21:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
No takole je pa uspela naša smrekica s cofki: Bom najbrš dodala še kako zlato pentljo
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 21.12.2009 18:55:53
|
|
|
|
SURF
|
Otika,krasna je Tudi js jo bom prilepila,vendar še čakamo na datum . Kako pa si ustvarila deblo,tisto spodaj?
|
|
|
|
RE: OKRASKI ZA -NA JELKO:-) 21.12.2009 19:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Ah podstavek je en navaden kovinski na križ ... nič kaj prazničen. Pa sem postavila smrekico s podstavkom vred na en okrogel prt (premer 150cm), ga privzdignila in zavezala s trakom tik nad podstavkom ... kot v culjo in je prav fino izpadlo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?