mika -> RE: A še ima smisel vodit dnevnik lulanja? (21.11.2009 8:13:31)
|
madela, tole je vprašalnik: VPRAŠANJA ZA OTROKE: LULANJE: 1. KDAJ GREM ZJUTRAJ PRVIČ LULAT? -takoj , ko se zbudim -ko pridem v šolo (vrtec) - potem, ko me spomnijo starši 2. LULAT HODIM: - rad - mi je vseeno - mi je zoprno - mi je muka 3. KDAJ GREM NASLEDNJIČ LULAT? -dopoldne v šoli Uvrtcu) - ne grem v šoli (vrtcu) - grem šele, ko pridem domov 4.KOLIKOKRAT GREM LULAT V ŠOLI (VRTCU) - več kot dva krat -dvakrat enkrat včasih grem enkrat, včasih nikoli nikoli. 5. ČE V ŠOLI (VRTCU) NE GREM LULAT, JE ZATO, KER: - se mi ne ljubi - je WC umazan in smrdi -mi je nerodno pred sošolci - me ne tišči - ne smem med poukom (kosilom, počivanjem v vrtcu), v odmoru pa ni časa. 6. KOLIKOKRAT GEM LULAT POPOLDNE? - več kot 7x - 7x -5x -3x -2x -1x - ne grem do večera 7.V CELEM DNEVU GREM TOREJ LULAT - 12-15x -10-12x -7-10x - 5-7x -5x -4x -3x -2x -1x - zelo različno, včasih 10x, včasih 3x 8. ZVEČER PRED SPANJEM: - grem vedno lulat -grem lulat večkrat po malem grem lulat jadar ne pozabim 9. KAJ NAREDIM, KADAR ME ZELO TIŠČI LULAT:- -grem mirno na WC - tečem na wc - prekrižam noge in zadržim -medtem, ko hitim na wc, mi malo uide v hlače - me nikdar ne tišči močno 10. MED LULANJEM: - počakam, da se mehur izprazni do zadnje kapljice - hitim, ker zapravljam dragoceni čas -včasih hitim, včasih se polulam v miru 11. MED POSAMEZNIMI LULANJI, KI JIH OPRAVIM NA wc - sem suh - mi urin uhaja po kapljicah 12.KO MED LULANJEM OPAZUJEM CUREK: - je ta neprekinjen -se večkrat prekine - se moram napenjati, da se ne prekine 13. PONOČI MED SPANJEM: -se nikdar ne zbudim za lulanje -se zbudim in grem lulat - se včasih polulam v posteljo - se polulam v posteljo vsako noč -ne vem, ker spim PITJE: KOLIKO SKODELIC ALI KOZARCEV TEKOČIN SPIJEM? - preden grem v šolo (vrtec) -v šoli ( vrtcu) -popoldne - zvečer pred spanjem - ponoči KATERO TEKOČINO NAJRAJŠI PIJEM? PIJEM ZATO, KER - sem žejen -moram, me silijo starši -včasih sem žejen, včasih me silijo ČE V ŠOLI NE PIJEM DOSZI, JE TO ZATO, KER: . se mi ne ljubi - nisem žejen -nimam tekočine na razpolago -zato, da ni treba lulat ODVAJANJE OD BLATA BLATO ODVAJAM (KAKAM) - vsak dan vsak drugi dan - včasih vsak dan, včasih na dva dni - 2x na teden - 1x na teden - manj kot 1x na teden
|
|
|
|