Junijke ?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Junijke ?? (17.6.2005 19:17:10)

Kaj je, junijke, a ste že vse v porodnišnici, ali kaj?? Ali res samo jaz še vztrajam s trebuhom :nosecka:? Jao, kaj bi dala, da bi ta vikend šla rodit :) Dajte se kaj javit, da vidimo, kako nam gre, pa da se preštejemo :)...

SashaB -> Junijke ?? (17.6.2005 21:59:25)

Hello,
mislim da nas je kar še nekaj doma. Ne vem ali vse čakamo na polno luno.;)
Najin PDP je naslednji teden 9nebesa, vendar ne bi imela nič proti če bi bilo kakšen dan prej (kljub temu da moram reči da je počutje super). Bi bilo fino že videti našega pikca.

Torej uživajte še te dneve :sloncek:, božajte trebuščke :nosecka: in čim lažje porode !!

rozi81 -> Junijke ?? (18.6.2005 0:59:21)

Ne, ne nisi sama nč bat. Sicer imam rok čez 8 dni ampak tut jst upam da bo kej prej, kljub vsemu strahu.
Joj nism si misnla da me bo na koncu tok dajal to. Zmerom sem si ful želela bit :nosecka: zdej pa k trebuh pogledam pa k vem da morm neki vn dat me je pa strah k pr norcih.:( Mah bom že. Kumi čakam, da bo za mano. :bravo:
Sm pa glih iz gasilske veselice pršla, kjer sva z mojim:love: veselo plesala pa bomo vidl če kej pomaga. Neki budna je dons naša :roza: pa ne vem mogoče zaradi plesa.:zmeden::)-
Zdej grem pa počasi spat.
Nočko!:zaspan:

LP S

Maša -> Junijke ?? (18.6.2005 10:49:34)

Mi tut čakamo in čakamo:(....joj kolk bi že!!!!!!!!!!

Punce dokler ni rok še gre, pol pa...joj....vsaka bolečina...rečeš..jupi-zdaj pa bo in te zvija pa špika,...pa začneš na uro gledat no in na koncu vse preneha. Ampak saj veste kaj pravijo vse je za neki dober:zmeden2:

SREČNO nam vsem

lp,
midva:nosecka:

marper -> Junijke ?? (18.6.2005 16:14:54)

Tudi medve sva še v "enem kosu".
PDP čez 9 dni.

Mam pa eno težavo, ker že dva dni ugotavljam, da mi nekaj ven teče, pa ne vem točno od kod in kaj, ali je to plodovnica, izcedek ali urin. Včasih, ko stojim kar začutim, da nekaj teče, pa grem pogledat, pa je take bolj belkaste barve. Mal me je strah, da ni plodovnica in pomešana z izcedkom pa je pol take barve... Drugih znakov pa nimam... ali ima katera podobne izkušnje??? Ne vem, če bi šla težit v porodniišnico, ker imam itak v ponedeljek pregled.

Drugače pa komaj čakam, da primem svojo bebiko9nebesa!!!

SPORTINA -> Junijke ?? (19.6.2005 12:15:39)

OJLA, OJLA...

Jaz se tudi tu, 2 dni cez rok, a se tako dobro pocutim, da se nic ne sekiram...Otrocek pa ocitno tudi,
na CTG-ju se vse mirno !!

Javite se se kaj!!!

Srecno punce!!

Stran: [1]