Dashenka -> RE: Nikjer nismo dobili vrtca. Kaj zdaj? (21.11.2009 17:48:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Aprila prihodnje leto moram nazaj v službo, zavrnjeni smo bili v 17-tih vrtcih, z možem nimava čisto nikogar, ki bi nama lahko čuval malega, zasebne varuške pa finančno ne zmoreva. Vem, da se vas velika večina ubada z istim problemov, zato sprašujem a mi lahko kaj svetujete? Razmišljala sem, da pač do septembra ne bi šla v službo in vzela neplačan dopust (ne vem kako bi šli skozi, ampak ajde - rešitev bi bila), potem so mi pa danes povedali, da tudi za september nimamo nobenih šans, ker imava samo enega otroka in sva oba v službi. Imela naj bi 67 točk, kar ni niti blizu minimalnim točkam, ki so bile potrebne za sprejem v preteklih letih. Živiva pa 10m od vrtca!!!! V drugih vrtic pa imava še manj možnosti, ker nimava "bližine bivališča". Sploh ne vem kaj naj. Rekli so mi, da v Vižmarjih obstajajo ene privat jasli, ki so po isti ceni kot državni vrtec. A katera ve za to? Na netu namreč nič ne najdem. Sorry k vam morim, ampak danes me je to čisto potrlo :-( Zacni iskat privat varstvo, saj ni treba, da je individualno. Cene so primerljive s cenami jasli. Jaz sem vozila hci v privat varstvo k eni zenski, ki je pazila 4-6 otrok starosti do 3 let. Pa ne zato, ker ne bi dobila prostora v jaslih, pac pa zato, ker se nam je zdelo primernejsa oblika varstva za majhnega otroka.
|
|
|
|