Decembrčice, 2. del (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 18:56:45)

Lep pozdrav!

Me veseli, da nas je kar nekaj...:bravo::bravo::bravo:

Prvo trimesečje smo očitno vse dale relativno dobro skozi, z manjšimi nevšečnostmi, seveda...

Kaj ne bomo imele decembra nobenih dvojčkov? :ups:

Je katera iz Ljubljane, da skočimo na kavo (če jo še pijete)? :zmeden:

Pa-pa!

devička -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 19:01:56)

Jaz sem imela dvojčka, pa je eden že zelo zgodaj odmrl:(( SEm morala ležat, ker je bila nevarnost zaradi krvavitev tudi za za drugega. Zato sem pa zdaj zeloooo v strahu. V ponedeljek imam pregled in komaj čakam, da zopet slišim srčka svoje pikice.
SEm iz Ljubljane in enkrat bi se res lahko kaj dobile in v živo poklepetale, ne? Na kakšnem sladoledu na primer, a?:)
JAz tarnam, da ni še nič trebuščka, sem se pa ornk razširla v pasu, joj:)-
Pozdravček, D.

Anonimen -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 19:04:05)

Lep pozdrav, Devička!

Kdaj pa imaš kaj časa? :bravo:

Jaz sem takoj za...

Pa-pa!

Anonimen -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 19:30:33)

Jaz bi se vama zelo rada pridružila, pa komaj utegnem vse čez teden naredit, čez vikende pa migriram na Štajersko :)-
Ta teden nisem imela časa niti za :kava: s prijateljico.
Ampak sem prepričana, da se bo do decembra našla priložnost, da se spoznamo in pošteno poklepetamo. Do takrat pa na RR.

Anonimen -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 19:34:11)

Sem videla, da si album objavila. Enega člana vaše družine pogrešam - :kuza:
Pa sploh se vam ne vidi, da bi bili odvisni od sladkarij :)

Minka Pobalinka -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 20:46:43)

Evo se bom še jaz "pofočkala" med decembrčice.. :)-
Rok imam prvi teden decembra, tako da sem že skoraj v 16 tednu...

Slabosti so minile, pa tudi hude nise bile, tako da sem prve tri mesece, razen utrujenosti preživela kar ok...

Bila sem na dveh pregledih, tretjega imam 30.06 in na nuhalni...Vse je bilo v redu, menda lahko pričakujemo punčko. :sloncek:

O obsegu trebuha in oprsja pa raje ne bi. Že drugič sem kupila za številko večji moderček, trebuh pa kar vzhaja... :ups::zmeden: Obsega pa raje nisem merila.. :)-

Lp, E

Anonimen -> Decembrčice, 2. del (17.6.2005 21:08:46)

Lep pozdrav!

"Napako" v albumu sem hitro popravila...

Dodala sem še Gospo pes...

Pa-pa!

Yasminka -> Decembrčice, 2. del (18.6.2005 6:26:29)

Hola!

Zadnje case se pocutim, kot da sploh nisem noseca. Polna sem energije in me kar razganja:). Kilce gredo gor (+6), busi je ze ogromen. V naslednjem tednu me caka NS. Komaj cakam, da vidim :duda:.
Ta teden je bil precej stresen saj sem imela strokovni izpit :(. No, pa sva ga s pikico skupaj uspesno opravla :sloncek:.
Zdej sem brez skrbi!! Naslednji teden se zacne dopust :metulj:. Juhu!
Prov vesela bi bla, ce se dobimo na kaksni kavici. Mi je zdej tko zapasala, 3 tedne nazaj pa jo tud povohat nisem mogla.

nina42 -> Decembrčice, 2. del (18.6.2005 10:53:25)

someone!
Kdaj se poročiš?
Jaz se čez dva tedna in tudi še ne vem kak si bom obleko spravla gor. Prejšnji teden mi je bila še prav, zdaj pa si je ne upam probat, tehtam pa se sploh ne razen pri ginekologu. :) Če mi ne bo več prav upam, da mi jo bo kdo lahko malo razširil, Hujšat pa zdaj tudi ne morem, ne! Ne vem bom bolj zdravo jedla.

Glede jošk pa tak......... prejšnji teden sem si kupila novi modrček in me že tišči! ZA ****! Kaj se potem zmanjšajo nazaj na prejšnjo velikost?

Lepo se imejte!:sloncek:

Anonimen -> Decembrčice, 2. del (18.6.2005 15:53:35)

Nina, midva pa se porociva cez 3 tedne. Poročno obleko sem izbrala že aprila, probo pa imam 4 dni prej. Ampak so že takrat obljubili, da se bo dala prilagodit. No, trebušček je sicer že začel rast, vendar še ne tako izrazito. Vem pa, da je 3 tedne dolga doba. No, če bo kriza, bom pa kar v salonu eno drugo obleko izbrala. Menda bodo ja imeli kaj zame.
Bolj me skrbi za obleko po polnoči, ki mi jo je mami tudi kupila že aprila. Tukaj pa bo morala imet prste vmes tudi šivilja. Če ne bo šlo, pa si bom raje v zadnjem tednu kaj drugega kupila, pač manj svečanega. NE bi rada te obleke zato uničila.

Prsi, no, jaz nimam takih problemov kot ostale, končno lahko svoje stare modrce pošteno zapolnim :)- Večjih zaenkrat še ne kupujem.

ajis -> Decembrčice, 2. del (18.6.2005 20:44:03)

Živ punce, mi smo zaključili 16 teden,PDP:3.12.
nh opravili,naslednji pregled čez 8 dni.
Včasih se mi v bušijo vse tako premakne, da kar zavriskam.
Buši je viden, ampak za nevedne delujem kot z malce pivskega trebuščka.
Komaj čakam, da začutim premike in brce, vprašali bomo tudi za spol.
Zaradi rizične nos. sem na bolniški, tempo stare mamce, vsaj dokler otročka ne prideta z vrtca.
LP Sija:nosecka:

pat -> Decembrčice, 2. del (20.6.2005 8:47:20)

trebuščka za vzorec, špeha pa na kile. zredila sem se v trebuh, rit, noge...jao mene. pa iz ene poroke hodim na drugo in vedno večje stvari morm met. večina še ne ve za :nosecka: tak da me itak vsi gledajo, zakaj sm kot :sloncek:, pol pa še moj :love:, ki me stalno spodbuja, naj jem...itak ni nubenmu nič jasno;)

Stran: [1]