Na dopust! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sofi -> Na dopust! (17.6.2005 16:29:28)

Nosečke, a ve greste na dopust, torej na morje?

Mi se že veselimo prvega julija, ko "zginemo" in se vrnemo 15 dni kasneje. To bo sicer čisto drugačen dopust, kot smo jih vajeni, kajti aktivnosti so letos črtane s seznama. Bomo pač več počivali v senčki in ne preveč plavali... Meni bo malce hudo, ker ne bom smela smučati, je pa G rekla, da s čolnom se pa lahko peljem, saj tresljaji niso dosti močnejši kot v avtomobilu. Torej pozdravljeni tihi neobljudeni zalivčki Dalmacije na "krovu" našega čolnička.
Povejte mi a ve mislite, da je vožnja s čolnom (seveda ne po razburkanem morju) o.k. ali ne?

Pa še nekaj, nisem se še nič pozanimala, kakšno kremo za sončenje (v senci:)-) pa lahko uporabljam? A so kakšne posebne, da ne bo mojemu :duda: kaj škodilo?

Aja, kaj pa smem vzeti ali namazati proti alergiji na soonce (čeprav bom v senci, jo bom dobila), ker le-ta me obiskuje že nekaj let in to srbenje res ni nič kaj prijetno.

Upam, da mi boste kaj odgovorile, da bom bolj brez skrbi v pripravah na :morje:.l

Hvala in imejte se radi

Anonimen -> Na dopust! (17.6.2005 17:01:35)

Tudi jaz komaj čakam julij, ko se bova odpravila (še zadnjič sama) na morje.

Tudi mene malo skrbi alergija na sonce, ker sem zdaj že nekaj let jedla antihistaminike. Koliko boš takrat noseča? Jaz bom sicer še enkrat vprašala g. ampak vem, da antihistaminiki niso prepovedani. Vsekakor pa vzami tudi kakšno kremo z antihistaminiki, da se vsaj namažeš, če bo sila. Boljše kot da se spraskaš. Ena taka je Fenistil gel.
Kupila pa si bom tudi kremo za sončenje pri alergijah, verjetno od Eucerina ali Avene (obe se dobita samo v lekarni). Mislim pa, da nobena krema za sončenje ne more škodit :duda:.

Lepe priprave, naj čim prej mine!

rozi81 -> Na dopust! (17.6.2005 18:10:04)

Jaz ti bom odgovorila samo kar se tiče vožnje s čolnom. Moje mnenje je da ti ne more škoditi. Jaz sem se v 36t ali pa v 37t ne vem točno vozila z gumico po nič kaj mirnem morju (priznam da mi ni bilo prijetno) pa moja:duda: še zdej noče na svet pokukat. Takrat sem se edino to bala, da bo zaradi tega kaj prej vn pokukala. Tko da mislim da se nimaš kaj bat in lepo uživaj na čolničku. Sploh če greš v dalamcijo ker tam je pa neki najlepšga se med otoki vozt. Joj jst bi tut pa kaj k čakamo da naša gospodična vn pogleda. Uživaj na :morje: še namesto nas.

Lepo se imejte.

Lp S

Sofi -> Na dopust! (17.6.2005 20:06:57)

Ko bom na dopustu, bom ravno od 34-36 tednov noseča, tako da mi bo precej vroče, hahaha.
Pa res že komaj čakam...
Hvala za odgovore.

Stran: [1]