Sofi -> Na dopust! (17.6.2005 16:29:28)
|
Nosečke, a ve greste na dopust, torej na morje? Mi se že veselimo prvega julija, ko "zginemo" in se vrnemo 15 dni kasneje. To bo sicer čisto drugačen dopust, kot smo jih vajeni, kajti aktivnosti so letos črtane s seznama. Bomo pač več počivali v senčki in ne preveč plavali... Meni bo malce hudo, ker ne bom smela smučati, je pa G rekla, da s čolnom se pa lahko peljem, saj tresljaji niso dosti močnejši kot v avtomobilu. Torej pozdravljeni tihi neobljudeni zalivčki Dalmacije na "krovu" našega čolnička. Povejte mi a ve mislite, da je vožnja s čolnom (seveda ne po razburkanem morju) o.k. ali ne? Pa še nekaj, nisem se še nič pozanimala, kakšno kremo za sončenje (v senci:)-) pa lahko uporabljam? A so kakšne posebne, da ne bo mojemu :duda: kaj škodilo? Aja, kaj pa smem vzeti ali namazati proti alergiji na soonce (čeprav bom v senci, jo bom dobila), ker le-ta me obiskuje že nekaj let in to srbenje res ni nič kaj prijetno. Upam, da mi boste kaj odgovorile, da bom bolj brez skrbi v pripravah na :morje:.l Hvala in imejte se radi
|
|
|
|