Tanja55 -> RE: Kokain (20.11.2009 15:02:16)
|
Sem skusala prebrat vse nasvete in tvoje odgovore nanje: ob vsem mi je slo skozi misli samo eno. Tvoj brat je navajen, da vse zmore, kuje se ga v nebo, od njega se veliko pricakuje, vedno vse uredi, kar ga prosite, je krasen brat, sin, stric...enostavno perfekten. In ker vemo, da nihce ni perfekten ves cas in ker padci bolijo, neuspehi nas pa prizadanejo iscemo vsako moznost, da bi bli spet na vrhuncu. Tvoj brat je izbral bliznjico s kokainom. Jaz bi ti rekla takole: pogovorita se sama, ne vpletat nobene druge osebe, niti ne mame. Vzemi to kot pakt med bratom in sestro. Bodi jasna in direktna, povej mu da ves in ceprav se bo vse treslo v tebi, bodi mirna. Nobenega haloja, vitja rok pa hlipanja pa ne vem kaj. Ne zganjaj panike, bodi zelo racionala. In povej, da ga bos vedno mela rada, tud ce kdaj sfali ali mu kaj ne uspe. Da ne glede na vse ga imas se vedno rada samo popolnoma zaupat mu pa ne mores vec. Da te je vse skupaj prizadelo, ker si verjela, da sta si tako blizu, da si povesta vse in da nobena tezava ni prevelika, da se je s skupnimi mocmi ne bi dalo odpravit. Ampak da si pa tudi mama in da otroka ljubis se bolj kot brata. Torej, ce hoce da ti izbiras, mu kar povej, da bos zal morala izbrat otroka. Ne vem koliko dalec bosta uspela s pogovorom prit, verjetno bos bolj ti govorila kot on, ne verjamem, da ti bo kar vse odgovore dal. Jaz bi mu pustila nekaj casa, nekaj prostora, pol bi pa pac pricakovala en feedback. Morda ga bo to mal streznilo, morda bo rabil se vecjo brco. Tezko bo, zelo zelo tezko. Si v nic kaj zavidljivi situaciji in obilo moci ti zelim. Pa kar pojamraj tukaj, ce ti je kaj lazje, ker to so res stvari, ki totalno custveno izcrpajo. Eni na koncu uspejo, eni ne. Ampak zaradi tistih, ki jim uspe, se splaca poskusit in tudi vztrajat.
|
|
|
|