Anonimen -> RE: Veseli decembrčki 2008 (10.12.2009 12:07:32)
|
nanaa, nevem kolk ti bom kaj koristila, ker jaz rabim samo Hi2 test naštudirat ;) Sem porbila celega boga časa, da sem iz spletne ankete podatke izvozila v excel in tam uredila zadevo tako, da jo lahko v SPSS uvozim ... zdaj moram samo še naštudirat, kako se kaki paramtri nastavijo pa potem kaj kej pomeni, ko tiste tabelce ven dobiš ... Vplanu, šeenkrat hvala za kremico ... pa dobro, da si se že prej oglasila, ko sem bila še doma, ker sem ravno razmišljala kaj bi bilo, če bi me klical aob 6ih in bi bila jaz ravno pri zdravnici v ordinaciji takrat . Ja sem pa šla ka zdravnici, ker se mi n trapast kašelj vleče že več kot 3 tedne in mi je poslušala pljuča in je samo na vrhu nekja slišala in je rekla, da to plučnica ni, da imam pa vnete dihalne poti do pljuč in mi je dala 3 dnevno kuro antibiotika, pa sirup za iskašljevanje ... upam, da pomaga, ker mi gre res že naživce tole kašlanje. Vse najboljše LUNA in MATIC!!!!! [image]http://www.e-informacije.com/wp-content/uploads/2008/03/vse_najboljse1.jpg[/image]
|
|
|
|