|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
4.12.2009 21:50:35   
pike
Ojla,

ja, bi se pričakovalo, da so naši zimski mladički bolj zaspane sorte ( malo heca) ampak, če po naši gledam je aktivna kot le kaj z minimalno potrebo po spanjuuser posted image . Apetit pa ima kot mladi medo.

Včeraj zaspala ob 22 uri in se prebujala vse do 00:00 na 40 minut približno. Pol pa se je vse do 3:45 prebudila še 3 x in od 3:45 dalje sem bedela do 06 zjutraj. Pol me je pa skoraj pobralo, ko sma se ob 08 vstale. Sem mogla eno oreng belo kavo spit, da sem k sebi  prišla. Takšna prebujanja n a 40 minut ima zelo zelo pogosto. Verjetno tudi zato, ker jo še vedno dojim in to tudi ponoči tako, da vem kje sem ga polomila ampak kaj čem, delala sem po svojem materinskem instinktu.

Močno upam, da se danes naspimo!!! Drugače pa LAHKO NOČKO in sanjajte kaj lepega.user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.12.2009 0:24:40   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: pike
...Takšna prebujanja n a 40 minut ima zelo zelo pogosto. Verjetno tudi zato, ker jo še vedno dojim in to tudi ponoči tako, da vem kje sem ga polomila ampak kaj čem, delala sem po svojem materinskem instinktu.
...

jaz tud še dojim. pa ne le ponoči. mater. se mi zdi, da zdaj ko ima spet težave z zobki, da bi kar visel na zizih. v dopoldanskem času mi gor visi tudi po 3x,
pa popoldne 2 - 3x. pa zvečer pred spanjem obvezno. pa ponoči 2x. pa zjutraj 2x. user posted image
včasih, pa se tud ponoči zbuja pogosto, da točno vem, o čem govoriš. ja, sem pol kot povožen tramvaj. user posted image

kaj zdaj.. kateri malčki danes slavjo?

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.12.2009 0:26:26 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.12.2009 0:36:29   
blackcoffee
DANES
5.12.2009
user posted image
PRAZNUJEMOOOOOOOO!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

MAMICE in naši ljubki strelčki:

Miši -
Lana
  user posted image
Tajka -  Ana user posted image
 katja_p -  Tjaša   user posted image
 mamabranka  - Viduser posted image
Vplanu - Tia  user posted image
bibabuba - deček    user posted image
YOZIKA- deček user posted image kako deček? ki imamo ime?
ČESTITKE vsem našim malčkom za prvi rojstni daaaaan!!!     user posted image

user posted image             user posted image  

kristus jezus, kolk vas je!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.12.2009 0:39:14 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.12.2009 0:39:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Neži gre pa danes k dediju in babi spat, midva z mojim greva pa zvečer v staro Ljubljano lučke gledat pa kakega kuhanca spit user posted image ... jeeej!!!

No Neži je šla res k dediju in babi spat, samo midva nisva šla v LJ ... nama je dež prekrižal načrte user posted image ... no sva šla pa na en RD in je bilo tut fletno bit po dolgem času spet enkrat brez skrbi zunaj in brez tega da non-stop gledaš na uro, ker morš bit ob 11ih že doma user posted image

Drugače pa vsem današnjim savljenčkom vse naj naj ... jih je pa kar veliko danes user posted image

user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
5.12.2009 0:43:58   
blackcoffee
verjele ali ne.. malo prej sem spekla kakavov biskvit za torto.
jutr pa akcija s polnjenjem, mazanjem in okraševanjem. in fotkanjem, če bo za-kaj. user posted image

ajd.. grem spat.

čujte, kaj božičkovi pomagači bodo še laufali? se mi zdi, da ste/smo vse sem pricapljale.
no, kakorkoli. jaz ne morem več gledat. user posted image
čao!

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 155
5.12.2009 0:46:47   
blackcoffee
Otikaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

jaja.. saj vem zakaj šetaš tukaj ob tej uri. si postala 'kontrolfrik'? user posted image

pa hvala za pohvalo. - ne bom dolgo, me že mineva. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.12.2009 0:48:10 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.12.2009 9:53:29   
pike
Jutro,

pa še sonček sije.....

Blackcoffee do kdaj mislič svojga malčka še dojit? Jaz upam, da bom čez 8 ali 9 mesecev šele prenehala, ker mala mi tudi nonstop visi gor. Isto kot pri tebi- Ni mi težko je dojiti ampak do neke starosti vsaj pred 2. letom pa morava nehat. sicer pa ne vem kako mi bo to ratalo. Mogoče bom se pa prej zaposlila pa bova spontano postopoma prenehale.  Škodit pa jim verjetno ne more dojenje, ne.

Me že moj kliče na pomoč, se tipkamo kasneje.

Vse najboljše vsem slavljencem.

Pa lep sončka poln dan.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 157
5.12.2009 10:01:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
jaja.. saj vem zakaj šetaš tukaj ob tej uri. si postala 'kontrolfrik'? user posted image

Ne pa ne user posted image ... takrat sva z mojim ravno iz RD-ja prišla pa sem šla ugasnit računalnik, pa sem videlada se na decembrski temi spet neki dogaja ... kaj misliš, da je ves moj smisel, da tebe nadziram user posted image ... user posted image  user posted image user posted image user posted image ... ne bit huda no ... si ku fajn user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 158
5.12.2009 12:03:08   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

čujte, kaj božičkovi pomagači bodo še laufali? se mi zdi, da ste/smo vse sem pricapljale.

Ja mater, najprej ste rekle, da vse ostanete tam. Pa sem gledala vsakih tolko na božičkove pomagače, pa ništa.
Danes pa sem v službi in imam več časa user posted image , pa sem le kliknila na decembrčke.... evo vse ste tukaj user posted image , jaz pa sem mislila, da se tak pripravlajte na rojtnodnevce, da nič ne pišete.

Kaj mate kako idejo, kje naročit torto v Mariboru ali bližnji okolici pa da je užitna, mislim da ni polna onih umetnih slaščičarskih krem?

Neposredna povezava do sporočila: 159
5.12.2009 12:07:57   
patkapatatka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem mamicam, očkom in otročkom, ki danes praznujejo.

Od Yozike fant, ki danes leti v širni svet pa mislim, da je Miha.

Pike in Kavica jaz še tudi dojim in še mislim nekaj časa. Ravno te dni študiram zakone, kjer me opredeljujejo kot zaščiten subjekt user posted image
Sliše se čudno, ampak je kul. Samo v službi se še morajo strinjat, da je kul tudi za njih user posted image

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.12.2009 13:09:55   
arupnik3
VSE NAJBOLJŠE user posted image

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
6.12.2009 8:26:17   
YOZIKA

Helo babe žabe!

Tako pa se vam tudi mi uradno pridružujemo na tej temi.
Včeraj smo pihali svečko (s prijateljčki), danes praznovanje nadaljujemo še s sorodniki. Žal v stanovanju nimamo toliko prostora, da bi praznovanje združili, tako kot to naredimo za Nejčev rojstni dan, ki ga ima julija. Tako pa veselje traja 2 dni, pa je tudi v redu.user posted image
Hvala vsem za čestitke, in ja, prav imaš patkapatatka, našemu enoletniku je ime Miha.
Drugače pa se tudi mi še dojimo, vendar smo zdaj v zadnjem mesecu, odkar Miha hodi v vrtec in jaz v službo, zmanjšali za polovico. Dojimo se "samo" še zvečer, ponoči in 1xpopoldne, ko pridem iz službe.
Aha, to sem še hotela povedat, da imamo pri nas kozice, vodene namreč. Nam jih je Miha iz vrtca prinesel. Zdaj samo še čakamo, da jih dobi Nejc, da se potem tega rešimo.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 162
6.12.2009 13:02:55   
Anonimen
Vse najboljše, dragi slavljenčki!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 6.12.2009 13:06:54 >

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
6.12.2009 14:10:18   
Vplanu
Dan, dan.

Vsem Miklavžkom VSE NAJ NAJ NAJ NAJ, pa tudi tistim, ki danes praznujejo. Mi smo prav lepo na "izi" praznovali. Folk na minimumu. Naša flenča je bila prvič v oblekci in ji ni bilo čisto nič jasno "kaj imam sedaj to na sebi?" Svečke nismo uspeli pihniti - no torto smo pa skor že zmazali. Spet ODLIČNA torta iz domžalske pekarne.
Lepo uživajte praznični december. Vsem, ki pa praznujejo v prihajajočih dneh pa vse naj naj!!!!
Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
7.12.2009 7:11:51   
Nincica1
Dobro jutro,

za nami zopet nesprespana noč,...ne vem kdaj se bo to končalo s tem napenjanjem in krči, ajaj pa čez 14 dni začnem delat, spim pa po 2 uri na noč maksimalno v kosuuser posted image

Sicer pa že razmišljam glede torte, tako da Vplanu, če mi prosim poveš kje ste naročili torto in kakšno ste imeli? Sama sicer razmišljam, da bi jo naročila kot vedno pri Hvastiji, ampak zakaj pa ne bi še kaj drugega poskusila, še posebej, če so tako blizu.

Lep dan vsem in čestitke vsem, ki praznujete.

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 165
7.12.2009 9:27:55   
Vplanu
Ojla,
Ninica: jaz sem jo naročila pri slaščičarstvu Razpotnik - to je zadaj za Otellom (slepa ulica) - imajo postavljeno tablo. Tam se jo tudi naročila za krst in je bila fantastična. Vzela sem štirioglato, 20 kosov. Imaš tam tudi album s slikicami različnih oblik in motivov. Jaz sem se odločila kar za razne živalce, hribček,......Naročila sem pa pol čokoladne in pol sadne z vanilijevo kremo - mnjaaaam user posted image . Lepo praznujte!!!

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
7.12.2009 9:51:47   
Anonimen
Helowa!!!

Punce, jaz sem kot prerojena ... Neža se je že 2 noči zapovrstjo zbudila samo 2x (okrog polnoči in ob 5ih zjutraj) in potem spala do 9ih (!!!) ... da ne omenjam da pred-pred včerajšnjim je pa pri dediju in babici spala in sva z mojim lahko neovirano potegnila spanje do pol desetih user posted image

U, pa z mojimi dragimi puncami s fax smo se začele menit za novoletno večerjo in pohajkovanje po stari ljubljani ... termine imamo že skoraj usklajene, zdaj se mora še v Joe Peniasu prostor najdt user posted image .

Pa še nekaj: Punce a katera prodaja ali ve za koga, ki prodaja Just kozmetiko?! Jaz bi nujno rabila kremo iz materine dušice, ker mi jo je v.d. svakinja posodila sedaj ko je Neži malo prehlajena in ji ful koristi.

(odgovor članu Vplanu)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
7.12.2009 9:57:41   
Anonimen
Aja pa saj res: Vse tanaj tabuljš današnjim slavljencem: Jašu Maju, Thoru in Manci!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
7.12.2009 9:59:57   
Anonimen
No pa vse najboljše moji dragi mamici!!!!! RTM!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
7.12.2009 10:10:02   
lonja
Današnjim slavljenčkom vse najboljše....user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
7.12.2009 10:11:31   
lonja
Jst bi tud mela od Justa kremo iz materine dušice. Dej Otika, če dobiš kako vezo, plizzzzzz......user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 171
7.12.2009 10:14:47   
Anonimen
Bom user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
7.12.2009 10:30:49   
hektorina
Prodaja jo naša (kozmetiko od Justa) naša stara kolegica b, ki pa se že kar en čas ni javila. Piši ji ZS in povprašaj... Sem jaz kupila nekaj od nje, tako, da sem "ziher". Aja, pa vse najboljše sedmodecemberčkom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.12.2009 11:30:45   
tasa.m
oj,

najprej vsem, ki so te dni praznovali pošiljam eno tortico:

user posted image

Vplanu, haval za info glede torte (a imaš mogoče kakšno slikco), za jutri imamo že eno naročeno (jo bo ena znanka spekla, ki ima tudi ful dobre torte), bomo pa čez vikend imeli še eno žurko za otročke, pa še ne vem, kje jo bomo naročili.
Imam pa eno vprašanje, kaj bi ve prinesle v vrtec za rojstni dan, a kakšne piškote (npr. Hipove)..., kakšen predloguser posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.12.2009 12:16:06   
arupnik3
ojla drage moje končno imam čas malo zase Tjaša pa spi user posted image zdaj spi samo 1x na dan po 2 urci ... zvečer pa gre okrog 20h spat .... moram začet prakticirat nasvet od otike ker ponoči ko se zbudi gre spat k nama user posted image in mi to ni nič všeč...

no včerajšnje praznovanje uspelo 100 na uro ... prišel je tudi ati ker še ni šel v bolnico tamala je uživala ful se je igrala skoz... dobila je tko ful lepa darila knjigice in tko mi je zlo vredu ker res igrač ima malo morje ... pa seveda miklavž nas je obiskal je pa prinesel večinoma za oblečt....
just jst bi tudi imala kako tako stvar otika poročaj ko zveš.... kok pa pride kej cenovno tale just ker imajo baje fajne stvari...
no v ponedeljek komaj čakam službo da mal odklopim tole vsakodnevno rutino
ja pa tudi za novo leto se nekaj menimo kje bomo in tko je kr pestro ja
vsem ki praznujete vse najboljše user posted image
lepo se imejte

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!