Vplanu -> RE: Veseli decembrčki 2008 (31.1.2011 11:36:21)
|
Ampak tale tema je pa res zamrla no.......[sm=zmeden.gif]...škoda. Evo, samo kratek update glede kakanja: uspešno sem čebeli dopovedala, da pa kakanje ni nič hudega, samo da je treba malo dlje na kahlici sedeti,......Sicer sem našla podobno temo na "otroci" in je ena mama napisala, da je enostavno treba otroka dati na kahlico (ko vidiš da ga tišči) in vztrajati na tem, da sedi gor dokler se ne pokaka. Ko je prišla domov iz vrtca sem ji dala sirup za mehčanje blata, čez dve uri jo je že tiščalo. Sicer se je drla prve dva dni, da ona ne bo sedela na kahlici in da gre na wc. No in ko je bila na wc-ju se je drla, da hoče na kahlico - sem potem pogruntala, da proba vse načine, sam da ji ni treba kakati. Potem sem pa vztrajala, da sedi gor in ekola - po 10 minutah se je pokalala....Rezultat danes: šiba na kahlico, se usede, naredi klobasico.....in potem je čist srečna...mi pa ploskamo.....pa seveda nagrada : bonbon! Uf, eh, grrrr - hvala bogu smo čez to fazo! Samo, da nam ni bilo treba iti na pediatrično na klistir, ker potem bi se ji pa tole kakanje verjetno čisto zamerilo. Še katera komaj čaka na pomlad? Jaz že cepetam.....[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|