čebeli -> RE: Veseli decembrčki 2008 (29.7.2010 17:17:09)
|
hejho! Evo, pri nas imamo tudi eno hudo trmico...in zeeelooo pridna je tudi. Ja, skorpika, tudi pri nas je tako. ;) HM, drugače pa tudi naša noče ravno veliko piti...kaj šele jesti! Pa je za svojo starost kljub temu precej velika. Najbolj jo zna nafilat moja mami-sam kaj, ko ji tamala potem to zameri in je ne mara preveč...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hm, z morskimi počitnicami pri nas zaenkrat bolj slabo kaže, ker moj možek iz principa noče jit v hiško svojega tasta in tašče na Hrvaškem...čeprav bi bila to najbolj poceni in izi varianta. No, meni se pa nekako ne hodi na slovensko obalo v nek hotel...mi je škoda plačevat, če bi lahko meli vse zastonj. Predlani sva bila tudi midva na otoku Kos in je bilo super. Edino ponoči je bila kriza, ker nisva imela klimatizirane sobe (ali je bila pa klima izklopljena?) in sva balkonska vrata na stežaj odprla požrešnim komarjem. Glede senčke na obali pa svetujem kupit tak polšotorček, naredi fino senčko. So pa vse obale z mivko, ležalniki in marelicami, pa še nekakšne prenosne stene imajo-samo je pa vse za doplačilo...pa še...so določena mesta, kjer sonce neusmiljeno pali...npr. js sem bila v 5 min. rdeča ko karželj (pa sem se skos mazala), tako da andya pazi malega! Vrtec: mi ga zaenkrat ne bomo potrebovali...če bom pa mela spet porodniško, pa že itak imam taščo doma, si skos pomagava...drugače pa sem ugotovila, da mala ful bolš prenese, če ji vse povem kam grem in predvsem, da bom kmalu nazaj, kot pa če samo izginem- samo jaz sem res kmalu nazaj...ko grem samo na njivo kako čebulo ali korenček iskat... Tudi mi še opremljamo stanovanje- to poletje sva se odločila povečati na račun garažnih prostorov. Sva pa predlani pri lesnini izbrala eno od svea kuhinj in je super- upam, da je ne bomo uničili, ko jo bomo prestavili v nove prostore...ker sedanja kuhinja bo potem spalnica...Takrat sem iskala vsesorte kuhinj in dan kuechen so mi bile preveč moderne in sploh preveč drage. Je pa res, da nisva hotela komplicirat in sva vse iskala v radiju 15km od doma, kot to počneva tudi sedaj...(sem pač bolj zapečkarske sorte in če res ni nuuuujno, potem sem najraje doma). Tudi mi imamo problem pri fredovem obroču - sej jo nekako spravim noter, samo se potem na vodi obrne prečno in se skos bojim, da mi bo ven padla. Najbolj uživa, ko je samo s pleničko v vodi in not bi bila itak cel dan. Enkrat začetka poletja sem ji zunaj naštimala plastičen bazenček. Ma je celo popoldne čofotala notri in ni hotela ven...se je čist utrmala potem, ko se je bilo treba oblečt. Zvečer, ko bi blo počasi treba it spat, pa smo imeli nek obisk in nisem bila ravno pozorna kam mi laufa, je tekla do bazenčka in hopa, not v mrzlo vodo! Pa sem vpila ne, ne ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|