Nincica1
|
A ste že vsi tukaj? Jaz bi tut kak recept, da bi spekla torto za prste obliznit,...itak prihaja meni najljubši čas in bo upam, da še vedno dišalo iz moje pečice, če bo čas seveda, ker uživam v peki prazničnih dobrot in v tem, da stanovanje diši po cimetu, pomarančah, klinčkih,.... Bi pa kakšno lahko sadno torto, da ne bo kap zadela od kakšnih čokolad, nutele, orehov,...tako da se toplo priporočam. Pri nas pa ful dogaja, jaz že skoraj cel teden z vročino, v soboto zjutraj sva z možekom hotela spucati nos malemu in ugotovila, da na aspiratorju fali nastavek in neprespano noč povezala s tem, da ga je pojedel, ker ga je itak zmeraj imel na uču no in smo šli na urgenco in kerni bilo nič narobe z dihsnjem, pljuči,...sva ostala tam čez noč na opazovanju,...katastroga s temi ležalniki za spanje, itak vsa bolana nič spala, mali tudi, se mu je ful dogajalo,...no in nastavka od nikjer še vedno,...ves čas šarimo po blatu in ga ni, tako da na koncu bom res našla ta nastavek kje doma,...no in zdaj ga imam ves čas na očeh, ker tole je pa višek. V varstvo se uvajava 1-krat tedensko, zadnji teden ga bo očka uvajal na polno, ker jaz grem delat in po novem letu varstvo na polno. Uživajte,...recept čakam Pa vse najboljše vsem, ki praznujete
|