pike -> RE: Veseli decembrčki 2008 (20.1.2010 12:40:05)
|
Ojla babike Malička spi, mami pa je že na RR-ji. katja_p lepa slikica. cepljenje - tudi mi smo doma na vasi ampak je ne bom dala cepit. umivanje zobkov: a jih že umivate, tiste, ki jih malčki že imajo malo več? Naša ima zdaj 7 zobkov pa mi je v.d. tašča omenila, da zdaj pa že lahko zobke umijemo. Verjetno bom res kupila eno novo ščetko in otroško zobno pasto pa bomo videli. Imamo pa ščetko za zobke, ki je bila v kompletu z ostalimi kvazi ščetkami, ko so zobki začeli izraščat tako, da s tisti ščetki si je že drgnila po ustih in smo ji vedno pravili, da zdaj si pa že zobke umva. Kdaj pa gresete kaj k zobozdravniku? Vem, da smo enkrat že govorile o tem, pa sem pozabila. Jaz sem še vedno doma, ker iščem zaposlitev in malička je tako navezana name, da še včasih na WC ne bi smela. Ko grem po nakupih jo pazi moja mama, ker skupaj živimo in me ponavadi doma išče v naši spalnici, se malo pojoka, pol pa je v redu, ker ponavadi sem itak čez urco ali dve doma. Moj me že prosi, da grema kdaj v kino oz. na" zmenek", ker od poroda še zvečer nisem bila veni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
|
|
|
|