ZD DOMŽALE-zdravniki (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

takotako -> ZD DOMŽALE-zdravniki (19.11.2009 21:50:09)

Zanima me če ima kdo od vas izkušnje z:

osebim zdravnikom iz Zd Domžal-moram kartoteko prenest pa ne vem koga naj izberem- če sploh imam možnosti za zbirat.

Pa ginikologinjo ki je zdaj nadomestnica dr. strah? Bi šla k strahovi sam nima koncesije.

rpli poli oli -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (19.11.2009 22:21:03)

oj,odgovor na tvoje vprašanje je za osebno zdravnico imam dr.Burjo in ena najboljših v Domžalah če že ni najboljša za ginekologinjo ti ne vem svetovati ker imam tudi jaz novo in še nisem imela veliko stika z njo za otroško pa dr. Klemenčičevo ki pa je tudi najboljša otroška zdravnica.upam da sem ti kaj pomagala.

takotako -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (19.11.2009 22:25:36)

Ja itak hvala!

BarbaraO -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (20.11.2009 11:33:35)

Jaz hodim zdaj k tisti ginekologinji, ki je zamenjala Strahovo. Mi je ful dobra (btw. Strahova mi je bila totalno mimo, tako da sem si prav oddahnila, da mi je ni treba več gledat - pa da ne bo nesporazuma: nuhalno je opravila 1A, kot osebna ginekologinja pa se niti najmanj ni izkazala). Ta nova, dr. Tamara Goslar Žiberna, je stara po moji oceni med 35 in 40 let. Preprosta, morda malce manj zgovorna kot Strahova (kar meni odgovarja!), še vedno pa ti pove vse ključne stvari oz. ti odgovori na vsa morebitna vprašanja in dvome. Najbolj od vsega pa mi je všeč, da vsakič naredi ultrazvok otročka - na hitro, ampak si pomirjen, ko ga vidiš, da meša v svojem malem cesarstvu.

Zaenkrat o njej le vse najboljše.

urška76 -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (20.11.2009 12:04:35)

Takotako mi smo vsi (odrasli) pr Burjevi (ja se iz Lj vozim k njej, k je res super zdravnica)
Ginekologinjo bom jaz zamenjala (k ne mislim pri Strahovi za vsak recept plačevat) in če jo je res Tamara zamenjala bom šla z veseljem k njej. (njen mlajši sinek se je pazil z našim Mihom in je super punca ona)
Pa k je že glih tema o ZD Domžale Dejte mi kakega fajn zobarja za otroke priporočit. Našadva sta bila zdajle zadnjič pri otroški in ker se do spomladi preselimo nazaj v Domžale nebi kle za Bežigradom zobarja iskala.

Korina1 -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (20.11.2009 12:49:55)

Dvomim da v ZD Domžale še kakšen zdravnik sprejema na novo paciente ker jaz sem že dlje časa brez zdravnika pa večkrat pokličem in se pozanimam pa imajo vis vse polno zasedeno.

emaa -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (20.11.2009 15:46:00)

Jaz imam dr. Hitijevo, pa jo moram pohvalit, super zdravnica. Ginekologinjo pa Tamaro Goslar Žiberna in moram rečt, da je boljša od Strahove, več razloži, ma na splošno mi je bolj všeč. Klemenčičeva pa ne sprejema novih pacientov (je naš pediater), ima vse zasedeno. 

rpli poli oli -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (20.11.2009 16:17:05)

v Domžalah ni dobrega zobozdravnika za otroke na žalost

takotako -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (20.11.2009 18:03:10)

Men je bla sicer tud Strah ok ker me je vedno blo grozn pregleda pa je bla res fulll prijazna. Ok pol obdržim ta novo-itak mam kartoteko tam.

Ja a pol sploh ne moreš dobit osebnega v domžalah?

Drugače za otroško mamo mi Pretnerjevo pa mi je tudi zeloo ok.

Korina1 -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (22.11.2009 15:57:49)

Kot kaže ne. Sicer pa ne vem kako se lahko zgodi da zdravnik ne jemlje novih pacientov, pa čeprav spadaš pod ta ZD in nisi priseljen od drugod.

Klemy82 -> RE: ZD DOMŽALE-zdravniki (22.11.2009 18:29:12)

Hmmm, Korina, ne vem, tudi jaz sem priseljena, no zaenkrat se nisem odličila menjat zdravnika, ker ga res zelo malo rabim, ga je pa moja kolegica zamenjala brez problema prejšnji teden. Jo bom vprašala, h komu je šla. Moj je pri Burjevi, pa recimo da je zadovoljen.

Stran: [1]