kdaj pa so vaši začeli (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

barbaw -> kdaj pa so vaši začeli (17.6.2005 14:43:46)

se prijemat za vaše roke in se dvigovat??? Naš Jaka je to danes prvič naredil in se mi zdi to nenormalno hitro, saj bo drugi teden star komaj 2 meseca. Sicer je v vseh stvareh bolj hiter in v rasti in ... Vsime sprašujejo, če je star 3 ali 4 mesece. Da ne omenjam oblekic, vsake 2t imamo večjo številko. Kaj se bo to kaj upočasnilo?

pa lep sončen dan vsem

Urša -> kdaj pa so vaši začeli (17.6.2005 15:02:16)

Joj, ne spomnim se... :zmeden::ups::zmeden: Tko zgodi kot tvoj res ne. Pa s preraščanjem oblekc tud na srečo nimamo problemov-so ji še celo marsikatere poletne cunjce od lanskega poletja prov. Sreča, da obstaja H&M-oblekce kr rastejo z njo.:)-

rainbow -> kdaj pa so vaši začeli (17.6.2005 16:00:37)

ja, mislim, da so dandanes otročki ful napredni; naša se kar dviguje v sedeč položaj, ko je v ležalniku, ona bi že kar šla na kako čago ali kaj:);

glede rasti pa bodi srečna, da ti lepo napreduje!
se mi zdi, da je veliko krepkih otročkov tu na rr, pa nasploh tudi.:metulj:

NinKa -> kdaj pa so vaši začeli (17.6.2005 18:54:48)

Naš je prve številke imel 62, manjše nisem kupovala. Torej 62 in 68 sem imela dost kratek čas....74 čez poletno sezono, sedaj pa že od jeseni kupujem 86 in sedaj sem začela 98, pa mu je še preveliko....

Po mojih opažanjih se tam med 86-92 smiri....in lahko komot bolj dražje stvari kupiš, ker se ne perejo tolikokrat in rastejo tut več ne toliko.

:sloncek::kuza::sloncek:

Stran: [1]