bambi -> Bambi je zopet med vami!!!! (17.6.2005 15:36:47)
|
Ja, najprej hvala Asti, da je vsem tako lepo poročala, tudi meni.... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Moj zlati pokec ali pikica že veselo brca, pridno raste, kar se pozna tudi na mamici, sicer je :duda: težek/a komaj cca. 300-350 g, mami pa ima že kar +10 kg :zmeden::zmeden::zmeden:. Lačna sem skoz in moram prav pazit, da pojem kaj zdravega, ker se mi luštajo same kalorijske bombe...... Me je pa moj/a :duda: že prav lepo prestrašil/a, ker se v ponedeljek ni nič oglasila in to cel dan, sem že letela v porodnišnico, da so preverili kako je z našim sončkom in ko so me dali na UZ je naš škrat začel telovadit po trebuhu..... Meni so kar solzice stopile od sreče..... Kar je pa najhuje, ugotovili so, da sem imela bakterijo Klamidijo in to komaj sedaj, na sredini nosečnosti, kljub vsem zapletom ki sem jih že imela. Mene je skoraj pobralo, dobila sem antibiotike in upam, da bo z našim :duda: vse vredu...... A si lahko zamislite, da ti pri odvzemz brisa ne kontrolirajo Klamidijo, kljub temu da si noseč in kljub temu, da lahko povzroči razne infekte pri plodu.....KATASTROFA!!!! Sem pa tudi na mirovanju in komisija ZZZS mi je celo napisala v odločbi, da imam mirovanje na domu, torej brez sprehodov..... Sem že ukrepala in prosila v bolnici, naj mi napišejo, da so mi sprehodi dovoljeni..... z morjem tako verjetno ne bo nič:(:(:(. V ponedeljek imam morfologijo in mogoče bomo zvedeli ali imamo lulčka lai lulčico 9nebesa9nebesa9nebesa LP Bambi
|
|
|
|