ronja
|
Kasso,sma že tude do tega prišla,da bi šla na kak posvet,sam on tega ne misli razlagat nikomur,ker mu je to preveč intimno Mogoče lahko vseeno poizkusita - saj ga ne bojo takoj napadli z vprašanji, "zakaj pa vi gospod vedno seksate v istem položaju". Se mi zdi, da si en dober terapevt zna pridobid zaupanje, da potem to samo nekak pride v pogovoru ven - ne vem, tak si jaz predstavljam... Mislim, da ne zahtevaš preveč - saj verjetno bi ti bilo vseeno, ali uporabljata igračke ali ne, samo da ne bi bilo vedno po istem kopitu... še eno idejo imam: kaj pa če bi mu nekaj časa pošiljala maile ali pisma, kjer bi opisala, kako bi se rada nocoj ljubila. On bo imel vse črno na belem, da ne bo mogel falit, oba se bosta pri tem verjetno malo vzburila, ker bosta vedela, da vaju čaka lep večer, hkrati pa bo zvečer on prevzel pobudo - saj boš ti scenarij tako napisala, da bo on glavni pobudnik. S tem se on otrese neke odgovornosti za svoja dejanja, ker bo pač delal to, kar boš ti napisala, torej ni on čuden, da si je to zaželel (ker pasalo mu bo itak, če o tem fantazira), ti boš pa tudi dobila svoje na način, ki ti ustreza. Ampak ne tega naredit samo 1x ali 2x - delajta to toliko časa, da mu bo postalo normalno, da se mu vse te nove stvari ne bojo zdele več čudne, da ga ne bo več sram - saj če mu bo všeč in ga ne bo sram, bosta mela super seks... Saj nam je bilo vsem po moje prvič nerodno: prvič seksat, prvič oralno zadovoljevat ali bit zadovoljen,... pa smo se tudi navadili . Vprašaj ga, če je za. Če pa govorijo po resnici, potem je v njihovem zakonu definitivno še kaj drugega narobe, kot le zanič seks. ma, ne vem, če je to nujno. Res je, da se lahko problemi najprej odrazijo v seksu, ker pač ni več te povezanosti, vendar pa mislim, da tole "le seks", vsekakor ni res za veliko ljudi. Zame že ne . V partnerstvu se mi zdi seks ena ključnih stvari, vsekakor ni "LE seks"... Kot če bi rekla, da "samo otrok noče met" (jaz jih pa recimo obožujem). to so po moje osnove partnerstva. Težko tu rečeš: ma, daj, potrpi, če je drugače vse ok, potem se splača stisnit zobe... Lahko potrpiš, če VEŠ, da bo nekoč drugače! Tudi midva pol leta nisva seksala, pa sva preživela (očitno ), ampak sva vedela, da potem bova pa lahko... če pa ne veš, ali bo sploh kdaj bolje, potem je pa po moje neprimerno težje zdržat... Kleopatra28,moj ve da me vse to muči in sem mu tudi,malov hecu namignila,da bo rabu kakega pomagača,če se ne bo malo zganu.Ampak,kot sem rekla mu to pali sam 1x ali maksimalno 2x,pol pa vse po starem. Jaz sem se pa tud naveličala govorit eno in isto. Pravi,da fantazira,pa ne upa,da nima dovolj poguma. Če zgornje ne bo pomagalo, mu pa to povej še resno, ne v hecu. Da resno ne veš več, kaj naj narediš in da si resno že razmišljala o ljubimcu. To ga bo ja malo streznilo, da imata velik problem! Bojim se,da je njegova želja samo to kar imava,ker potem nimam kaj narest. Hehe, ni tako tragično. Ja, seveda je lažje, če imata oba iste želje, pa še enako rangirane itd... Ampak vseeno, tudi če imata različne želje, se vseeno da, če si niso ravno tako kontra, da kar enemu dogaja, je drugemu odurno. Takrat potem res ni kaj dosti za naredit, ampak mislim, da vidva nista ravno v tej skrajnosti, saj ne pišeš o nekih ekstremih... V spolnosti je tako kot pri drugih stvareh: enkrat je enemu bolj, drugič drugemu. Enkrat bi en šel na izlet v gore, drugi pa na morje. In kaj naredita? Pač enkrat gresta v gore, kar si želi prvi, drugič pa na morje, kar si želi drugi. As simple as that. Zakaj bi morala spat samo tako, kot si on izrecno želi? Navsezadnje je lahko njegova želja tudi enostavno to, da vidi tebe na vrhuncu - to si želi večina moških, se mi zdi (no, vsaj vsi moji so si ). In ko bo videl, kako naj to naredi, si bo verjetno to kdaj zaželel naredit. Seveda je problem tu ta njegov sram, ampak to se da presešt. S pogovorm, s kakimi triki ipd... Ga vprašaš, če bi mu bilo manj nerodno, če je tema, recimo, ipd... na tvojem mestu bi poizkusila vseeno vse našteto pa še kaj zraven. a če seksata nekaj časa (recimo 10x zapored) po tvoje, ga je še vedno sram? A pri tej tvoji varianti vidiš, da uživa ali imaš občutek, da bi rajši čimprej zaključil in šel nazaj na klasiko?
|