|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naveličana?!
21.11.2009 15:41:20   
Anonimen
Jaz bi ti svetovala, da se nikakor ne prenagli! Dobro razmisli o celi situaciji. Naj ti povem, da jaz dobro vem o čem govoriš in popolnoma razumem, tudi ostale anonimne razumem. Sem bila v podobni situaciji- ampak to so resne zadeve, ki lahko pustijo grenak priokus. Jaz sem vsak dan v družbi zelo zanimivih, privlačnih moških, ki so tudi sicer zelo krasne osebe, pa vendar mislim, da se ne splača podleči skušnjavi. Moje mnenje je, da je pač treba potrpeti v zvezi dokler gre...dokler lahko pelješ tako naprej. V nobeni zvezi ni vse supr. Če praviš, da je partner sicer uredu, čemu bi storila traparijo....probaj se drugače znajt. Mogoče če vklučiš domišljijo in si tako popestriš vsak dan. Ali pa se kr sama uštimaš kot ti paše user posted image In ja....lahko to delaš dokler gre...večno pa ne...ampak do takrat pa počakaj...ni še čas, da storiš neumnost. Jaz sem mogoče delček tvoje zgodbe in nisem naredila neumnosti....tut ti še mal potrpi user posted image   Mogoče bo to obdobje minilo in boš na to težavo pozabila, pa bo bolje. Mislim, da nas je veliko s podobnimi težavami ali pa vsaj izkušnjami, tako, da se take stvari dogajajo...ampak treba je uspešno it čez njih, če ti rata, da se toliko kontroliraš. Tistim, ki ne rata prebrodit krizo je hudo in trpijo tako ali drugače, ampak to je druga zgodba, vendar jih ne obsojam. Vsak se odloča po svoje in dobro ve kaj in koliko lahko prenese, ne da bi ga udarilo moralno.
Upam, da lepo vse rešiš, prav tako ostale anonimne, ki so se odločile za tisto drugo varijanto- skok user posted image

Anonimna 3..al 4 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
21.11.2009 17:20:27   
Anonimen
Jaz sem ta nova anonimna...že nekaj časa zasledujem to temo, pa sem se morala malo oglasit...zanimivo je to, ko se da že iz nekaj odgovorov razbrati, kako smo si različni...Eni ostajajo v zakonu, pa vseeno brez slabe vesti hopa cupa okrog, ker jim je doma v domači postli dolgčas, drugi trpijo in trpijo ter čakajo in čakajo....Sama sem poročena že čez deset let, pa tudi ni vedno vse kul...enkrat enemu nekaj ne paše, drugič drugemu...Skratka, imamo vzpone in padce, vojne in mir, tihe dneve itd. Vendar sem jaz (pa zgleda da tudi moj), še vedno tako romantična, moralna, razumska....neumna, da bi krepko razmislila, predenj bi le zaradi seksa iskala drugega. Tudi meni veliko pomeni seks, vendar se mi vseeno zdi da dokler si z nekom v zakonu, le s partnerjem. Po moje si tisti ki pravijo, da varajo partnerja brez slabe vesti, mečejo pesek v oči...Če pa govorijo po resnici, potem je v njihovem zakonu definitivno še kaj drugega narobe, kot le zanič seks.
Tako je tudi pri tebi Naveličana (vsaj po moje). Tvojemu partnerju še kaj drugega manjka, kot le malo več domiselnosti in poguma pri seksu. Kajti, če bi njemu bilo res toliko do tebe in bi te imel resnično rad, bi se potrudil, da bi stvari izboljšal. Sedaj pa ne vem, ali si ti premalo vztrajna da bi mu to dopovedala, ali pa se njemu ne da potruditi zate. Skratka, če ga boš prevarala z drugim, bo zato kriva tudi njegova pasivnost, nezainteresiranost, samoljubje, ...bla, bla, bla...ki se v vajinem primeru pač najbolj odraža pri seksu. Moje mnenje je, da kakor se boš odločila, ne sedi na dveh stolih hkrati....po moje ti ne bo ratalo, ker se mi zdiš človek, ki ga bo vest požrla..Takšna sem namreč tudi sama. Zame pač ni zakon, če z nekom živiš v zakonski skupnosti, z drugim pa se daješ dol...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
21.11.2009 17:44:36   
Anonimen
Oba zadnja posta sta se me dotaknila in razmišljam.
Recimo,da opišem malo bolj podrobno. Mož me obožuje,me razvaja in me ljubi. Ženska to ve in čuti. Stres se mi zdi je tako ali tako nekaj normalnega v tem tempu življenja,pa tudi tega ni ne vem koliko. Skregava se recimo 1 x na leto,pa še takrat za mogoče brezveze. Pomaga mi v gospodinjstvo,pomaga pri otrocih,ne hodi okrog...V glavnem res,vsaj kolikor se jaz zavedam vse štima,razen pri seksu se ne ujameva. On ima rad bolj standard in vse bolj na izi,jaz si pa želim še kaj več,kot samo ležat pod njim. In to traja že več kot 5 let.
In zdaj sem na koncu,sem na robu.
Zadnja anonimna,omenila si,da me potem nima dovolj rad,da se ne potrudi. Ne vem,jaz nisem takega mnenja.So ljudje,ki se pač ne ujamejo v spolnosti,so ljudje,ki jim je glede tega nerodno in so tudi različne želje. Bojim se,da je njegova želja samo to kar imava,ker potem nimam kaj narest.

Lahko prevzamem tudi vse vajeti v svoje roke in bo v redu,tako da pač jaz vodim situacijo,ampak tudi tega sem se naveličala. Torej z njim poznam samo to dvoje,ali vodim vse jaz in je ok ali pa tole kar sedaj pišem tukaj gor.
Imaš pa prav,da bi me vest požrla,če bi šla z drugim. Želim si pa vseeno,ker sem naveličana truda,želje in to,da moram sebe vedno potiskat ob tla in moje želje niso uresničene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
21.11.2009 21:24:45   
ronja
Kasso,sma že tude do tega prišla,da bi šla na kak posvet,sam on tega ne misli razlagat nikomur,ker mu je to preveč intimno

Mogoče lahko vseeno poizkusita - saj ga ne bojo takoj napadli z vprašanji, "zakaj pa vi gospod vedno seksate v istem položaju". Se mi zdi, da si en dober terapevt zna pridobid zaupanje, da potem to samo nekak pride v pogovoru ven - ne vem, tak si jaz predstavljam...

Mislim, da ne zahtevaš preveč - saj verjetno bi ti bilo vseeno, ali uporabljata igračke ali ne, samo da ne bi bilo vedno po istem kopitu...

še eno idejo imam: kaj pa če bi mu nekaj časa pošiljala maile ali pisma, kjer bi opisala, kako bi se rada nocoj ljubila. On bo imel vse črno na belem, da ne bo mogel falit, oba se bosta pri tem verjetno malo vzburila, ker bosta vedela, da vaju čaka lep večer, hkrati pa bo zvečer on prevzel pobudo - saj boš ti scenarij tako napisala, da bo on glavni pobudnik. S tem se on otrese neke odgovornosti za svoja dejanja, ker bo pač delal to, kar boš ti napisala, torej ni on čuden, da si je to zaželel (ker pasalo mu bo itak, če o tem fantazira), ti boš pa tudi dobila svoje na način, ki ti ustreza. Ampak ne tega naredit samo 1x ali 2x - delajta to toliko časa, da mu bo postalo normalno, da se mu vse te nove stvari ne bojo zdele več čudne, da ga ne bo več sram - saj če mu bo všeč in ga ne bo sram, bosta mela super seks... Saj nam je bilo vsem po moje prvič nerodno: prvič seksat, prvič oralno zadovoljevat ali bit zadovoljen,... pa smo se tudi navadiliuser posted image . Vprašaj ga, če je za.

Če pa govorijo po resnici, potem je v njihovem zakonu definitivno še kaj drugega narobe, kot le zanič seks.

ma, ne vem, če je to nujno. Res je, da se lahko problemi najprej odrazijo v seksu, ker pač ni več te povezanosti, vendar pa mislim, da tole "le seks", vsekakor ni res za veliko ljudi. Zame že neuser posted image . V partnerstvu se mi zdi seks ena ključnih stvari, vsekakor ni "LE seks"... Kot če bi rekla, da "samo otrok noče met" (jaz jih pa recimo obožujem). to so po moje osnove partnerstva. Težko tu rečeš: ma, daj, potrpi, če je drugače vse ok, potem se splača stisnit zobe... Lahko potrpiš, če VEŠ, da bo nekoč drugače! Tudi midva pol leta nisva seksala, pa sva preživela (očitnouser posted image ), ampak sva vedela, da potem bova pa lahko... če pa ne veš, ali bo sploh kdaj bolje, potem je pa po moje neprimerno težje zdržat...

Kleopatra28,moj ve da me vse to muči in sem mu tudi,malov hecu namignila,da bo rabu kakega pomagača,če se ne bo malo zganu.Ampak,kot sem rekla mu to pali sam 1x ali maksimalno 2x,pol pa vse po starem. Jaz sem se pa tud naveličala govorit eno in isto. Pravi,da fantazira,pa ne upa,da nima dovolj poguma.

Če zgornje ne bo pomagalo, mu pa to povej še resno, ne v hecu. Da resno ne veš več, kaj naj narediš in da si resno že razmišljala o ljubimcu. To ga bo ja malo streznilo, da imata velik problem!

Bojim se,da je njegova želja samo to kar imava,ker potem nimam kaj narest.

Hehe, ni tako tragično. Ja, seveda je lažje, če imata oba iste želje, pa še enako rangirane itd... Ampak vseeno, tudi če imata različne želje, se vseeno da, če si niso ravno tako kontra, da kar enemu dogaja, je drugemu odurno. Takrat potem res ni kaj dosti za naredit, ampak mislim, da vidva nista ravno v tej skrajnosti, saj ne pišeš o nekih ekstremih...
V spolnosti je tako kot pri drugih stvareh: enkrat je enemu bolj, drugič drugemu. Enkrat bi en šel na izlet v gore, drugi pa na morje. In kaj naredita? Pač enkrat gresta v gore, kar si želi prvi, drugič pa na morje, kar si želi drugi. As simple as that. Zakaj bi morala spat samo tako, kot si on izrecno želi?
Navsezadnje je lahko njegova želja tudi enostavno to, da vidi tebe na vrhuncu - to si želi večina moških, se mi zdi (no, vsaj vsi moji so siuser posted image ). In ko bo videl, kako naj to naredi, si bo verjetno to kdaj zaželel naredit. Seveda je problem tu ta njegov sram, ampak to se da presešt. S pogovorm, s kakimi triki ipd... Ga vprašaš, če bi mu bilo manj nerodno, če je tema, recimo, ipd...

na tvojem mestu bi poizkusila vseeno vse našteto pa še kaj zraven. a če seksata nekaj časa (recimo 10x zapored) po tvoje, ga je še vedno sram? A pri tej tvoji varianti vidiš, da uživa ali imaš občutek, da bi rajši čimprej zaključil in šel nazaj na klasiko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
21.11.2009 21:32:29   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ali pa si zrihtaj raje dva "žrebca" in jih preizkusi. Potem boš nekaj časa spet mirna user posted image .

to ti tudi jaz svetujem. Je preizkusila moja kolegica in kar naenkrat je bilo doma spet vse krasno in rajcig. Ta drugi je bil pa kar pozabljen.

Domišljija, domišljija in pa realizacija domišljije. Rutina ubija!

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.11.2009 22:56:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Ali pa si zrihtaj raje dva "žrebca" in jih preizkusi. Potem boš nekaj časa spet mirna user posted image .

to ti tudi jaz svetujem. Je preizkusila moja kolegica in kar naenkrat je bilo doma spet vse krasno in rajcig. Ta drugi je bil pa kar pozabljen.

Domišljija, domišljija in pa realizacija domišljije. Rutina ubija!

A res?? Pa potem je bilo doma vse super in ok? Lepo njej,men pa ne user posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
21.11.2009 23:11:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

na tvojem mestu bi poizkusila vseeno vse našteto pa še kaj zraven. a če seksata nekaj časa (recimo 10x zapored) po tvoje, ga je še vedno sram? A pri tej tvoji varianti vidiš, da uživa ali imaš občutek, da bi rajši čimprej zaključil in šel nazaj na klasiko?

Bom samo to citirala,ker....
No zgoraj dan nasvet je pa super,bi se morda lahk kaj izcimlo iz tega. Sem sicer poskusila podebatirat z njim prek MSN-ja,ampak sva bila oba doma,pač vsak na svojem pc-ju,ampak sem ga bolj spraševala,da bi mogoče povedal,kaj ga muči. Odgovoril ni nič,samo pogledoval je proti meni in s kako besedo naglas odgovoril. Točno tega pa še nisem poskusila,bom pa.

No pa da grem še na citat. Od začetka najine veze sem vodila situacijo jaz in bilo je v redu. Ko sva prvič prišla na oralno se je ustavilo,češ da tega on ne bi. Sem mu dala čas,pa je potem nekak šlo.
Ampak je pa tu še ena stvar,ki sem jo sicer hotela zadržat za sebe,a je morda bolje da povem.
Ko je zanj prevelik pritisk ima težave z erekcijo.Ker sva mislila,da je telesno je šel k zdravniku in dobil samo viagro,kar pomeni,da je res nekaj na njegovi psihi.
Zdaj je seveda že dolgo brez viagre in že dolgo ni imel težav z erekcijo in v končni fazi,že dolgo delava vse na hitro in poredko.
Muči me to,da govori,da fantazira pa ne upa in tudi to je eden od razlogov,da ne upa,ker se boji da ne bo erekcije. Še preden začneva se tega boji in zato še bolj hiti. Ampak to je samo eden izmed razlogov,so pa še taki,ki jih skriva pred mano,morebiti pa se jih nit ne zaveda.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
22.11.2009 0:08:41   
Anonimen
No, jaz sem že ugotovila, zakaj se mi z njim ne sexa. Ker me spolno ne privlači več. Še tisi procent privlačnosti izbije s svojim dretjem name in na otroke. Občasno se psihično znaša name in provocira pred otroci. Sicer občasno še sexava, ampak imam ob tem trdo zaprte oči.
Po naključju pa sem spoznala moškega, ki bo upam izpolnil moje seksualne želje in fantazije. In bom tako končno kvalitetno poseksana. Ob misli na to, se mi kar meša v glavi.
Imam ga sumu, da se mu za to sceno svita in je trenutno izjemno prijazen in ustrežljiv. Ampak zdaj že vem, da za vsakim soncem pada dež. Na žalost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
22.11.2009 10:24:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, jaz sem že ugotovila, zakaj se mi z njim ne sexa. Ker me spolno ne privlači več. Še tisi procent privlačnosti izbije s svojim dretjem name in na otroke. Občasno se psihično znaša name in provocira pred otroci. Sicer občasno še sexava, ampak imam ob tem trdo zaprte oči.
Po naključju pa sem spoznala moškega, ki bo upam izpolnil moje seksualne želje in fantazije. In bom tako končno kvalitetno poseksana. Ob misli na to, se mi kar meša v glavi.
Imam ga sumu, da se mu za to sceno svita in je trenutno izjemno prijazen in ustrežljiv. Ampak zdaj že vem, da za vsakim soncem pada dež. Na žalost.

Zelo mi je ža,da je pri tebi tako! Amopak,(ne mi zamerit za vprašanje),zakaj se potemtakem ne ločiš. Pri nama tega ni,v kolikor pa bi bilo pa se še prvi trenutek ločim,ker tega pa si ne dovolim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
22.11.2009 10:28:43   
Anonimen

Jaz bi ti svetovala, da se nikakor ne prenagli! Dobro razmisli o celi situaciji.

Pa še odgovor na tole. Ne bom se prenaglila,ker sem že zelo dolgo na mestu,pa se nič ne premakne. Sem pa že cca. 1 leto nazaj tule pisala in prosila za pomoč,z razliko,da sem takrat še mislila,da sem jaz kriva,da sem jaz pač "frigidna",zdaj pa vem da temu ni tako.
Sem se v teh času imela možnost spoznat,se poglobit v sebe in vem da nisem kriva jaz.
Se mi pa kljub temu še utrne misel,da sem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
22.11.2009 16:12:36   
Anonimen
Ne vem zakaj se ne ločim. Najbrž zaradi otrok in pa premoženja, ki bi težko uredila oz. razdelila.
Ampak je res bedno takole živeti. Umiranje na obroke.
HB, sta vsaj otroka lučki, ki dajeta smisel mojemu početju. Pogosto najdem uteho v delu, kjer sem uspešna in prodorna. Ampak med štirimi stenami je pa čisti sufer.
In kar pri srcu me zapeče misel: kako bi bilo fajn živeti s primernim partnerjem.
Za začetek upam, da bom končno doživela kvaliteten seks. Brez obveznosti in v popolni predaji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
23.11.2009 8:05:32   
Anonimen

Ne vem zakaj se ne ločim. Najbrž zaradi otrok in pa premoženja, ki bi težko uredila oz. razdelila.
Ampak je res bedno takole živeti. Umiranje na obroke.
HB, sta vsaj otroka lučki, ki dajeta smisel mojemu početju. Pogosto najdem uteho v delu, kjer sem uspešna in prodorna. Ampak med štirimi stenami je pa čisti sufer.
In kar pri srcu me zapeče misel: kako bi bilo fajn živeti s primernim partnerjem.
Za začetek upam, da bom končno doživela kvaliteten seks. Brez obveznosti in v popolni predaji.

Joj,kako je tole grozno žalostno brat. Ej,upam da se ti življenje uredi,da boš srečna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
23.11.2009 10:51:30   
ronja
anonimna 1, če ima težave z erekcijo, je vse skupaj tudi bolj razumljivo. Njega je strah - zelo enostavno. Strah ga je, da če bo karkoli drugače, da ne bo šlo. In zato ne upa nič poizkusit. Povej mu, 100x, 1000x, če je treba, da ni nič hudega, če se kdaj spravita k temu, pa na koncu ne seksata. Jaz sem precej spolno bitje, kar mislim, da je jasno vsem, ki me poznajo, pa se mi je tudi že zgodilo, da sem bila tako crknjena, da sem samo zaspala med predigrouser posted image . Pa je lubi dober ljubimec (vsaj meni, no). Hočem rečt, da se vsakemu paru kdaj zgodi, da se spravi zraven, pa se ne konča tako kot sta si zamislila. NIč hudega zato! Če iz tega ne delata problema, potem bosta oba pozabila, da se je to sploh kdaj zgodilo. Za vsakega moškega, je to, da ne more, psihično zelo težko. Težko je seveda tudi za partnerice, ker se sprašujejo, če so one krive. Ampak v bistvu ni nihče "kriv".
Povej možu, koliko ti pomeni, pa da ne rabiš, da je vedno popolno in da nič hudega, če se kdaj ne konča. Samo da ni vedno enako. Mogoče mu bo to dalo zaupanje. Pa probajta s scenriji, lahko igrata tudi vloge - s tem se bo malo distanciral od svojega početja (kot delajo to igralco - kao ne dela tega on, ampak tista vloga) in mu bo mogoče lažje it čez te strahove in sram.

ker kolikor te berem, se mi zdi, da imaš moža res zelo zelo rada - in on tebe tudi. In tudi seks je, kadar ga ti vodiš, dober. Torej ni razloga, da ne bi tega zrihtala - ni neke strašne nepopravljive situacije, nočeta prizadet en drugega, tudi se oba trudita - tudi on se pogovarja s teboj o tem, čeprav prek msnja - včasih je kaj lažje napisat kot povedat... Ampak se ne zapira pred tabo - to je dobro - imata nekaj, kar veliko parov nima! se splača potrudit. Mogoče rabi samo še en potisk čez rob, pa bo potem steklo... Če bi bil pripravljen it na kak posvet, pa le pojdita - naj pa on izbere terapevta, tako se bo lažje odprl. Pa ni treba rečt, da gresta (samo) zaradi tega, saj boste že prišli do problema tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
23.11.2009 12:35:37   
Anonimen
Ronja,hvala ti za te besede. Sem se malo potolažila in dobila nek zagon in morda v tvojih besedah najdem neko upanje,da še ni vsega konec,da nisem obtičala.
V bistvu mi je tudi to,da sem lahko nekomu težila o vseh teh težavah pomagalo,sem se razbremenila,ker tega razen tukaj nisem govorila še nikomur.
Tudi tisto o nekih vlogah se splača poiskusit. Bom poročala,vendar pa vem da na hitro ne bo šlo.
Tukaj vse to že kar traja in traja in bo potreben čas.
Za kako zunanjo pomoč pa vem,da ne bo hotel,ker je že tekla debata o tem.

P.s.:si me pa nasmejala s tistim spanjem med predigro user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
24.11.2009 8:04:38   
kalbo

Če nimaš s čim pomagati naši soforumašici, vsaj komentarje zadrži zase ...

A ti pa maš?

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 65
24.11.2009 9:38:14   
devo

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Če nimaš s čim pomagati naši soforumašici, vsaj komentarje zadrži zase ...

A ti pa maš?

Se trudim. Kljub vsesplošnem nasprotnem prepričanju.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 66
24.11.2009 10:47:30   
kalbo
A dejuser posted image

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 67
24.11.2009 11:31:59   
devo
Anominma prosim za potrditev user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 68
24.11.2009 12:00:52   
Anonimen
Ok,a je to zdaj potrebno,al kaj?!
Ja,je res.Sem se oglasila na ZS Devotu,predvsem,ker me zanima,kako gledajo na to moški.

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
24.11.2009 14:15:44   
kalbo
In, je bla seansa uspešna? Dejstvo je, da imaš doma moškega, ki se mu o ženskah niti približno ne sanja. Pa takih ni malo že med wanabi mačoti, kaj šele med sramežljivimi tipi, ki niti ne vedo a jim je seks Ok al ne.

Ko te bo en, ki ve, kako se rečem streže vžgal, te ne bo moglo nič pogasit.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
24.11.2009 14:25:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

In, je bla seansa uspešna? Dejstvo je, da imaš doma moškega, ki se mu o ženskah niti približno ne sanja. Pa takih ni malo že med wanabi mačoti, kaj šele med sramežljivimi tipi, ki niti ne vedo a jim je seks Ok al ne.

Ko te bo en, ki ve, kako se rečem streže vžgal, te ne bo moglo nič pogasit.  

Torej v bistvu hočeš povedat,da mojmu ni pomoči,al kako? Lahko naredim karkoli pa ne bo boljše user posted image
Aaaaaa,zakaj jaz??!!

Sense pa zaenkrat ne morem komentirat,je mal prehitro!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
24.11.2009 14:49:29   
kalbo
Če noče sodelovat, pol mu ni pomoči, če ga pa prepričaš v sodelovanje, ga lahko pa vzgojiš v hudega ljubimca.

Matematika je čisto preprosta, ženske se lotevate seksa na mnogo čustvenejši bazi kot moški. Večkrat ženski poveš, da je lepa, zaželena, privlačna, bolj bo napaljena, ker bo tako bolj samozavestna. Samo samozavestna ženska, ki se dobro počuti v svojem telesu je lahko tigrica v postelji.

Problem tvojega deca je pa...khm....tud on potrebuje samozavest oziroma moč, da se znebi zavore, ki ga zavira. Temu pa ne bosta kos sama, ampak bo potrebna pomoč. Če pa noče svojih težav razlagat tujcem za dobrobit vajinemu zakonu, naj si ga pa lepo doma meče na roko, ti si pa najdi srečo drugje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.11.2009 15:05:54   
Anonimen
Kalbo,pri nama je ravno obratno. On si želi neprestano neke potrditve,v smislu crkljanja in obvezno poljubčkov za dobro jutro in lahko noč,in da je seksi...ipd
Jaz tega,v tako veliki meri,kot to on rabi,ne potrebujem,včasih mi je že malo odveč,to njegovo rinjenje v mene. Pa ne me zdaj narobe razumet,itak da mi je všeč,ampak za mene preveč.

Se spomnim,ko mi je enkrat rekel,da bi midva morala imet zamenjane vloge(ženska-moški) in se čisto strinjam s tem.S tem ciljam na njegov karakter.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
24.11.2009 15:27:05   
ronja
očitno je pri vama on bolj nesamozavesten, zato rabi on več potrditve, da je super seksi. Res so običajno ženske take, vendar tudi moških ni malo takih. Potrditev od partnerja pa tako vsi rabimo! Se pa noben ne rodi z znanjem in verjetno se lahko vsak nauči - mogoče je kak bolj talentiran ali pa ima samo več izkušenj, ampak to ne pomeni, da en sramežljivček nima možnosti. Ti ga fejst hvali, kako je luškan, pa kako ti je všeč, če se te tako in tako dotakne. pa če kdaj slučajno sam kaj nakaže (ne da naredi kak hud korak, pohvali vsak majhen nagib v tvojo smer), mu povej, da ti je bilo to strašno všeč...pohvale vedno delajo čudeže, se mi zdi.

jaz sem bila po svoje ista pri prvem in na začetku drugem fantu (pri 3. sem se že nekaj naučila, zgledauser posted image ). ne bi dala nikoli pobude, čeprav mi je pasalo, ko je on začel, recimo. Sta se pritoževalauser posted image . ampak z vztrajnostjo je ratalo, hehe. Sem pa tudi rabila precej potritve... Zdaj sem pa čisto normalna, edino da bi prva prišla do fanta in ga povabila ven, recimo, si še ne predstavljam - samo upam, da mi ne bo nikoli treba, hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
24.11.2009 21:09:39   
1cebelica

Mislim, da ti misli nehote uhajajo na sex z drugim moškim, ker nisi v postelji z možem zadovoljna.

Sanjaš kako bi bilo z drugim drugače, kako bi te zadovoljil. Če bi se spustila v to, bi bila lahko zadovoljna, ali pa še bolj razočarana, ker bi pričakovala preveč. Pa še, če bi mož izvedel, vprašanje če bi te razumel.

Predvidevam, da se o sexu z možem tudi zelo malo pogovarjata, pa tudi o drugih stvareh. Ker zadovoljna žena in mož tudi potem doživita vrhunec v postelji. Zato ti svetujem, da se začneta pogovarjati. Povej mu kaj ti želiš in povprašaj ga kaj on želi (pa v spalnici naj vaju ne bo sram).

Res iz lastnih izkušenj svetujem odktit POGOVOR, POGOVOR in še enkrat POGOVOR.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?