Dolina -> RE: Marčevke o5 - 2.del (30.11.2009 21:27:12)
|
Čer, Rainbow, ugi vse naj naj, lepo praznujta oz. če sta že, upam da sta uživali. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] Dragi Aleksej, vse najboljše za 2. svečko. Bodi v veselje in ponos sestrici, mamici in očku. [sm=torta.gif][sm=darilo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley10.gif][sm=rozica.gif][sm=torta.gif] Skaana lepo praznujte, sigurno si kaj finega pripravila za micene. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] NiLe, če te kaj tolaži, men tudi časa zmanjkuje. [sm=smiley1.gif] In se tudi ne veselim preveč "noerga decembra". Rainbow, zoja si tud mal "zmišljuje" kar se darila tiče, ampak mi smo že kupili tako, da ne bomo nič na novo iskali. Aleži, kak fajn, da imate sončka. Mi pa imamo dež. [sm=smiley13.gif] Ampak smo pa včeraj imeli sončka, samo ne takrat, ko smo šli ven na sprehod: prav nesramno vreme, ful sonček dopoldan in ko se opremimo in pridemo ven, začne padat, gremo vseeno s kapucami, dežniki na sprehod, mokri do ritk, pridemo domov, se preoblečemo in glej no, zunaj spet sije sonce. hihihihi mal se nas je privoščilo. Zdej pa šibam v postlo, sem sama ta teden, in veste kaj: prav paše, da je šel spet mal naokrog moj možek. Imam spet svoj red. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Lepe sanje.
|
|
|
|