MO-JA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TaRe* -> MO-JA (17.6.2005 13:15:35)

A poznate to znamko oblačil za otroke?

Prodajalna je drugače v sevnici,ampak se mi zdi,da drugače cunce tudi drugje prodajajo.
Pišem pa zato,ker sem totalnoma razočarana.
100krat sem že rekla,da nikoli več ne kupim nič pri njih.Potem pa je šla moja mami zadnič tja,ker že dolgo ni nič kupila otrokom in je nabavila cel kp cunj.Rezultat pa.....dve majčki sta imeli luknjico.
Me je tko razkurilo...:grrr::grrr::grrr:pa ne bi rekla,da so poceni stvari.Določene so prav :hudicek:zasoljene.

Nisem hotela matrat mamice,pa pošiljat nazaj ,zdaj sem zašila,ampak drugič(če se mi še kdaj neredi....pa:grrr::grrr::grrr:

Sem se mogla skašljat tudi jaz.....

total -> MO-JA (17.6.2005 13:38:14)

Oj,jaz imam za mojega:duda: kar par stvaric iz MO-JE in sem zadovoljna,nobenih težav,res pa je da je draga.

zoli -> MO-JA (17.6.2005 13:59:51)

:zmeden2:jaz nap.imam ene par bodijev....po dveh pranjih se pri vsakem nejtku začnejo parat.O.k,saj vem,da kmalu prerastejo,ampak potem naj še cene malo spustijo.
ko je bila Ta majhna,sem pa vse imela od Jutranjke,ki je tud v Sevnici...pa ima vse te stvari zdaj še tamala,pa je vse vredu..
Pa ene par mikic z dolgimi rokavi ima Ta,pa se vse po šivih strga...mogoče imajo pa mene na piki:zmeden:

TaRe* -> MO-JA (17.6.2005 14:02:43)

Tole zgoraj sem tudi jaz..nik je pa od sestrice.:bravo:

Probleme imam jaz,ona pa ima s tem tudi srečo.

Špacka -> MO-JA (17.6.2005 15:05:00)

Jaz mam tud zaenkrat srečo z njimi:)-

Stran: [1]