|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popravni izpit
17.6.2005 13:04:46   
eva1
Moja sestrama popravni izpit, ker je imela drugo konferenco grajo-prvo konferenco ima 2, tretjo pa 3! A na 2 pozitivni koncerenci lahko dajo poprvca??
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   popravni izpit
17.6.2005 13:07:00   
Skorpija
tako komot ti ga pripopajop da kar boli. Žal... Pozitivne morajo bit vse konference!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   popravni izpit
17.6.2005 13:08:20   
Erdbeere
eva jest sem mela v drugi konferenci opomin. 1 konf. sem mela 2 tretjo pa 2-3 pa sem dobila popravca, žal :((

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.6.2005 13:35:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   popravni izpit
17.6.2005 13:48:24   
Sara3
Ne vem kako je sedaj ampak pred 10 leti :(:(:(, ko sem jaz zaključevala srednjo sem imela profesorja, ki je potem na koncu in 1 delal 3 sam, da mu ni rablo hodit na popravce. Je bil pa takšen tip.......odličnjaki znajo za 3, on za 4 in sam bog za 5. si lahko predstavljate v kateri skupini sem bila jaz. Čisto na dnu lestvice. Ma sem se razpisala...........tako takrat so lahko delali kar so hotli. Sedaj pa :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   popravni izpit
17.6.2005 14:34:55   
Micy
Ma ti ga prlepi tko z veseljem da se kr zakadi iz tiste proklete modre redovalnice.

Jest sm mela 1.2. letnik anglo popravca pa mi ga je tko z veseljem prtegnila. No v 3 nism mela nič. Sm bla dobra z zakklučnimi izpiti vred. No k sm šla plu 2 sm v 4 fasala nemščino čez cel let popravca pa sm mela samo3 konferenco 1. No zdej k mam pa maturo pa spet nimam nobenga popravca in sm dobra kako bom pa maturo nardila pa ne vem še.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   popravni izpit
17.6.2005 14:45:03   
StBarbara
vse konference morjo bit pozitivne, ker smatrajo, da ene snovi ne znaš, če jo imaš cvek_za napredovanje pa more bit ta pogoj izpolnjen.

sej se vse da popravt :sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   popravni izpit
17.6.2005 14:50:46   
Anonimen
Pa nima možnosti, da popravlja drugo konferneco? So že imeli pedagoško konferenco?
Drugače ji komot lahko dajo popravca na te ocene.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?