puncica -> Pa tegale tud že dolg nisem gor dala - regije (17.6.2005 12:35:42)
|
ŠTAJERSKA (Podravska, Savinjska) *NaDy* Leni72 malika mihelca Muffin Pia73 PiaM sa snorlax Yasmin Podravska regija Andra BABY ANGEL BAGI Blacky borovnička frutka Gekko Junior ikica jasna&bijan k1 Kadija ksenija. Lenny LUMPEK mehurčica Metujčica04 MISKA01 mojca in ziga mojcaH Mojca P. mtd Ninika&Neja Pi-kica 1 pravljica romci tinka-pepa Urška* Vitez 1. reda Savinjska regija Alina CatJa Jančika joe melani patricija princeska zala Taša teta beta Vera* zoal GORENJSKA AnBan andrejaz Annny baguska Carovnica Mica cmokec cukrček0 Deni ery kepica Lonca M&P NinaŠ ninca ninny nuka Pikabu Pikaču polona2 puncica pupica SANDY Tanyya TARA9 Tare* tascha teja&maj tjaga ZARA žiža OSREDNJA (Ljubljanska kotlina, Osrednjeslovenska) Ljubljanska kotlina 20anja BARBARA R. čebelica maja daisy didgeridoo gamini jana73 kalimero Magi* Mina1 Mojca20 niki5 paris pegy ribicaPR sašaš Tia 27 Osrednjeslovenska CUKRČEK Erdbeere mala maja NOTRANJSKA (Notranjsko-kraška, Spodjeposavska, Zasavska) Notranjsko kraška regija brbra Gina Pilar Spodnjeposavska regija Špacka Zasavska regija E_jen Maš maya1 tesa piščanc PRIMORSKA (Goriška, Obalnokraška) Goriška regija lijalija Lin Maxica Sarita spacey Taj2004 tania Tinna Obalno kraška regija ajat Aljakop anajmad Elena B PuNčKa sibil spacey PREKMURJE (Pomurska, Prlekija) Pomurska regija Anitka Bojana26 Kira raho Sonka tia Prlekija Alika01 DOLENJSKA (Jugovzhodna Slovenija) Jugovzhodna Slovenija Kristina leon2003 Udb wahoo KOROŠKA Abby tinica sanja k urši*
|
|
|
|