charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (12.4.2010 10:06:28)
|
Dobro jutro [sm=nosecka.gif], Spet sem dolgo spala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danes nimam nobenih obveznosti in opravkov, tako da sem si lahko privoščila [sm=smiley36.gif] In kako ste? Mi kar dobro, migamo še vedno in brcamo [sm=smiley1.gif] Malo me pa vseeno skrbi, ker imam skos isto kil - to pomeni, da tudi bibi nič ne pridobiva na teži, al kako? Morda pa je razlog ta, da se zadnje 2 tedna veliko več gibljem kot prej ... Komaj čakam pregled naslednji teden v torek. Takrat imam tudi okulista. ZoyaEva - ti pa imaš ta teden okulista, a ne? No, poročaj kaj boš izvedela. Je trebušček že kaj zrastel? Divans1 - nič se ne boj [sm=bravo.gif] Jaz skušam kar vse to odmislit in mi kar dobro uspeva, ker imam toliko stvari še za opravit, da enostavno ne najdem časa, da bi razmišljala o porodu. Bolj kot boš sproščena, lažje naj bi šlo. Vsaj tako pravijo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kaj imate ve zdaj že vse pripravljeno? Kdaj boste začele prat cotike? Boste nabavile kaki poseben prašek? Jaz imam namen začet ta teden, samo na žalost ni sončka, da bi se lahko fino na balkonu sušilo. Lep, čeprav deževen dan, vam želim, papa.
|
|
|
|