charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (2.3.2010 12:19:16)
|
Ja, kolcanje zgleda tako, da na istem mestu dalj časa v rednih intervalih npr. na 2 sek. čutiš rahlo pikanje ... neki tazga [sm=smiley36.gif] Jaz sem pa tudi na UZ videla kako mu buščeka dviguje, ko je ravno kolcal [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja, sem tudi jaz mislila, da te po sredini prerežejo, ampak te ne. vedno na levo ali desno stran, tako je rekla včeraj sestra, nas pa je bilo kar večina presenečenih, ko smo to slišali. Tudi jaz imam bunke na trebuščeku, ko se [sm=duda.gif] premika [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Nič ne bo narobe. če ga ne bo. Mi smo se vpisali prvič v zvezek, včeraj pa že dobili potrdila. Saj tisti, ki predava niti ne ve kdo si, ali si tam ali ne. Ja, darovanje je zastonj, nekje po 30. tednu moraš nekam poklicat, da ti pošljejo vprašalnik, ga izpolniš in vrneš in potem na dom dobiš tisti paket, ki ga neseš s seboj v P, kamor ti dajo kri. Paketek imaš potem pri sebi v sobi, ne preblizu radiatorja, pokličeš kurirja na tel., ki ti jo dajo in pride on to iskat in to je to. Ja, samo iz popkovnice, nobenega vpliva ne nate ne na dojenčka, ali daruješ in morda komu rešiš življenje ali pa zavržejo.
|
|
|
|